Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonnai sumokėta kompensacija už publikuotas jos vestuvines nuotraukas

Madonna antradienį sutiko, kad jai būtų sumokėta tam tikra neskelbiama kompensacijos suma už neteisėtai publikuotas jos vestuvių su Guy Ritchie nuotraukas.
Madonna ir Guy'us Ritchie'is
Madonna ir Guy Ritchie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šios nuotraukos buvo paskelbtos dienraštyje „The Mail on Sunday“ po to, kai JAV pop žvaigždė praėjusiais metais padavė prašymą skyryboms su britų režisieriumi.

Madonnos, kuri iš pradžių siekė gauti 5 mln. svarų (5,4 mln. eurų), nedalyvavo Londono aukščiausiajame teisme, kuriame buvo nagrinėjamas jos ieškinys prieš „Associated Newspapers“, kuris leidžia „The Mail on Sunday“.

Tačiau jos advokatas Johnas Kelly sakė, kad kompensacija bus pervesta į dainininkės labdaros organizacijos „Raising Malawi“ fondą .

Madonna norėjo, kad jos 2000 metų gruodį Škotijos pilyje vykusios vestuvės su G.Ritchie būtų visiškai privačios, sakė J.Kelly.

Tačiau 2003 metais 27 nuotraukas iš vedybų albumo slapta nukopijavo dainininkės namuose Kalifornijoje dirbęs interjero dizaineris, o 2008-ųjų birželį jas pasiūlė pirkti „The Mail on Sunday“.
„The Mail on Sunday“ iš pradžių atsisakė nuotraukų, bet pernai, kai Madonna ir G.Ritchie spalį paskelbė apie skyrybas, jas įsigijo. Nuotraukų kopijas savaitraščiui perdavė Bonnie Robinson.

„The Mail on Sunday“ 10 nuotraukų išspausdino nepasitaręs su Madonna ir G.Ritchie ir neperspėjęs jų, praėjus trims dienoms nuo skelbimo apie skyrybas.

„Associated Newspapers“ advokatas Niri Shanas sakė, kad leidėjas pripažino pasielgęs neteisingai, atsiprašė dainininkės, sunaikino nuotraukas, sutiko sumokėti kompensaciją ir apmokėti teismo išlaidas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius