-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados dizaineriai laibakojes manekenes iškeitė į Smurfetę

Melsva spalva veržiasi ne tik į architektūrą, bet ir į madą. Dar visai neseniai pasaulį apskriejo vaizdai, kaip vienas Ispanijos kaimelis filmo „Smurfai“ premjeros proga buvo nudažytas šia spalva. O štai madas visame pasaulyje diktuojantys garsūs dizaineriai Marcas Jacobsas, Domenico Dolce ir Stefano Gabbana laibakojes manekenes iškeitė į šviesiaplaukę Smurfetę, kuriai padovanojo galimybę pristatyti naujausias savo drabužių bei aksesuarų kolekcijas.
Madingoji Smurfetė
Madingoji Smurfetė / „Acme Film“ archyv. nuotr.

„Miss Piggy jau kartą puikavosi ant žurnalo „Times“ viršelio, Mardžė Simpson puošė „Playboy“. Kadangi animacija taip sparčiai veržiasi į suaugusiųjų pasaulį, nusprendėme suteikti tokią galimybę ir sukryžminti šį žanrą su mada. Esame labai patenkinti rezultatu. Neabejojame, kad Smurfetė taps nauja superžvaigžde ne tik kino, bet ir mados pasaulyje“, – savo pasirinkimą motyvavo M.Jacobsas.

Rimtas „Šreko“ konkurentas

Dar šį mėnesį kino teatruose pasirodysianti lietuviškai dubliuota animacinė juosta visai šeimai „Smurfai“ pasakos nuotaikingą istoriją apie tai, kaip taikų stebuklingojo Smurfų kaimelio gyvenimą sudrumsčia grėsmės šešėlis: nerangusis smurfas Nevėkšla neapdairiai išduoda paslaptis mirtinam priešui Gargameliui.

Acme Film archyv. nuotr./Smurfetė
Smurfetė

Dėl Nevėkšlos klaidos piktasis burtininkas randa slaptąjį Smurfų kaimą, todėl jie sprunka iš gimtojo kaimelio į... mūsų pasaulį. Atsidūrę Niujorke, melsvieji žmogeliukai stengiasi grįžti į savo jaukų mažą kaimelį, tačiau iki tol jiems tenka patirti nesuskaičiuojamą galybę nuotykių ir kovoti su piktuoju Gargameliu.

Režisierius Raja Gosnellis, sukūręs tokius kino hitus kaip „Dar nebučiuota“, „Vienas namuose 3“, „Scooby-Doo“, „Didžiosios motulės namai“, vėl pasiraitojo rankoves bei pristato naujausią ir, kritikų teigimu, galbūt net populiarumu „Šreką“ pralenksiantį savo darbą „Smurfai“ („The Smurfs“). Jame vienai iš žaviųjų smurfių savo balsą paskolino ir garsioji dainininkė Katy Perry.

Acme Film archyv. nuotr./Smurfetė
Smurfetė

Kitus melsvus simpatiškus herojus įgarsino aktoriai Paulas Reubensas, B.J.Novakas bei Jeffas Foxworthy. Komedijoje taip pat pamatysime Neilą Patricką Harrisą, Hanką Azarią, Jaymą Mays. Filmas, kuris bus išleistas 3D formatu, yra paremtas belgų menininko Peyo kurtais personažais bei linksmomis jų istorijomis.

Lietuvos kino teatrai melsvai nusidažys nuo rugpjūčio 19 dienos, o kol kas kviečiame pasigrožėti pamėlusiai linksmu filmo anonsu:

VIDEO: Filmo "Smurfai" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius