-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados verslas Victoriai Beckham sukrovė milijonus

Victorios Beckham vyras Davidas Beckhamas yra vienas daugiausiai uždirbančių visų laikų futbolininkų. Jo pajamos per savaitę siekia beveik pusę milijono svarų sterlingų (maždaug 2 milijonus litų).
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau, pasirodo, ir pati futbolininko žmona Victoria Beckham – ne iš kelmo spirta, turinti gerą mados jausmą, kuris neleidžia ištuštėti moters sąskaitoms.

Keturių vaikų mamos mados verslas per pirmuosius tris šių metų mėnesius jai uždirbo 15 milijonų svarų sterlingų (apie 60 milijonų litų). Jos sukurtus drabužius, kurių kainos siekia net iki 5 tūkst., vilkėjo ne viena įžymybė, pradedant garsiąja aktore Kate Winslet, kuri savo karjerą pradėjo nusifilmavusi daugiausia uždirbusiame visų laikų filme „Titanikas“, ir baigiant dainininke Cheryl Cole.

„Victoria niekada net nesvajojo, kad jos mados verslas taps toks sėkmingas. Šiuo metu jos sukurtų drabužių pardavimai pakilo net 71 procentu, lyginant su praėjusiais metais. Jeigu jai ir toliau taip seksis, Victorios pajamos jau vien per šiuos metus gali išaugti iki 60 milijonų svarų sterlingų“, – tvirtina dailymail.co.uk. šaltinis, artimai bendraujantis su turtingąja Didžiosios Britanijos pora.

Minėto šaltinio žiniomis, Victoria Beckham uždirbo apie 10 milijonų svarų sterlingų (apie 40 milijonų litų) dar iš grupės „Spice Girls“ laikų.

Nepaprasto populiarumo susilaukė ir jos išleistos knygos. Pirmoji Victorios Beckham autobiografija 2001 metais buvo viena labiausiai perkamų knygų – vien Didžiojoje Britanijoje buvo parduota maždaug 500 tūkst. šios knygos kopijų.

Ne ką mažesnio populiarumo sulaukė ir antroji jos mados patarimų knyga – jų Didžiojoje Britanijoje buvo parduota maždaug 400 tūkst. kopijų.

Manoma, kad šiuo metu Victorios ir Davido bendras turtas siekia 165 milijonus svarų sterlingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius