Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maksimas Galkinas priminė, kodėl turėjo išvykti į Izraelį: dėkojo ir Lietuvai

Balandžio 22 dieną Maksimas Galkinas paskelbė dar vieną žinutę savo gerbėjams. Joje paaiškino, ką jaučia Izraeliui, kodėl myli Izraelio žiūrovus ir ką mano apie rusus. Be to, jis dėkojo savo gerbėjams iš viso pasaulio – vardindamas paminėjo ir Lietuvą – 2018-aisiais jis koncertavo Palangoje.
Maksimas Galkinas
Maksimas Galkinas / Eriko Ovčarenko nuotr. ir stop kadras

Maksimas Galkinas, komikas ir dainininkės Alos Pugačiovos vyras, paaiškino savo išvykimą į Izraelį. Instagrame jis pabrėžė, kad jo veiksmuose nebuvo išdavystės.

M.Galkinas sakė, kad jis myli Rusiją ir rusų auditoriją, bet turi teisę mylėti ir kitas vietas, pavyzdžiui, Izraelį.

„Žiūrovams Izraelyje visada reiškiau meilę. Mano tėvai čia buvo gydomi nuo vėžio ir Izraelio gydytojai pratęsė jų gyvenimą. Čia važiuoju jau dvidešimt metų. Apskritai, su šiuo kraštu mane sieja daug ryšių. Jis man brangus kaip Rusija“, – sakė šoumenas.

Savo vaizdo įraše Maksimas dėkojo savo žiūrovams iš viso pasaulio. Vardindamas šalis ir miestus, jis paminėjo ir Palangą, kurioje koncertavo 2018-aisiais.

„Aš visiems žiūrovams, kuriems pasirodžiau visame pasaulyje, jaučiu didelę meilę ir dėkingumą. Visiems tai reiškiu instagrame – nesvarbu, ar tie žiūrovai iš Dublino, iš Almatos, iš Biškeko, iš Latvijos, Valmieros, Rėzeknės ar Lietuvos, Palangos, o gal iš Baku. Iš daugybės miestų, kur su didžiuliu malonumu mane priėmė ir kur ateidavo žiūrovai, suprantantys rusų kalbą ir norintys išgirsti humorą rusų kalba.“

Rusijos pradėtą karą Ukrainoje pasmerkęs M.Galkinas pridūrė, kad nors ir norėtų koncertuoti gimtinėje, šiuo metu tai neįmanoma. Dėl šios priežasties, anot komiko, jis kuriam laikui ir persikėlė į Izraelį. M.Galkinas pabrėžė – išdaviku jį vadinti neteisinga.

„Sudėliokime chronologinę įvykių seką. Vasario 24-ąją paskelbiau įrašą, kuriame pasisakiau prieš karą. Tuomet buvau Maskvoje, ne Izraelyje, nes vasario 23, 24, 25 dienomis man vyko filmavimai „Mosfilm“ kino studijoje, tad ten ir buvau, ten įrašinėjau. O per kitas dvi dienas nutiko tokie dalykai. Pirmiausia, Rusijos valdžia uždraudė mano veidą reklamose. Nutrūko absoliučiai visi mano reklamos kontraktai. Taip išėjo, kad netekau reklamos pinigų.

Be to, praradau koncertų pinigus – įvairiuose Rusijos miestuose, kuriuose buvo suplanuoti mano pasirodymai, miesto valdžia, vietos administracija uždraudė mano koncertus. Tai darė neskaidriai, nepateikdami oficialių popierių ir paaiškinimų, jie ėmė gąsdinti renginių organizatorius. Visi mano koncertai buvo nukeliami arba visai atšaukiami. Bandžiau kažką daryti, bet nebuvo įmanoma padaryti nieko“, – kalbėjo jis.

M.Galkinas darkart pakartojo, kad koncertai Rusijoje nevyksta ne dėl jo kaltės. „Koncertų nėra, reklamų nėra, tai ir išvykau į Izraelį pailsėti. Jau seniai tai planavau“, – sakė M.Galkinas.

„Bet išdavystės čia nekiškite. Visada esu pasirengęs koncertuoti prieš savo mylimą Rusijos publiką, nepriklausomai nuo honoraro: tiek dideliuose miestuose, tiek mažuose miesteliuose. Nepriekaištaukite man dėl išdavystės, čia ne apie tai“, – pridūrė komikas.

„Jūs tiesiog turite atskirti valdžią ir tėvynę. Visada dariau šį skirtumą. Yra valdžia ir tėvynė. Ir yra auditorija, kuriai visada būsiu ištikimas, nesvarbu, kur jie gyvena. Man nėra sienų. Yra auditorija, salė, scena. Todėl džiaugsiuosi galėdamas pamatyti savo mylimus Izraelio žiūrovus. Ačiū.“

Šis kreipimasis buvo atsakas į Rusijos piliečių nepasitenkinimą ankstesniu jo vaizdo įrašu, paskelbtu tos pačios dienos rytą. Jame jis pranešė, kad surengs du papildomus koncertus Tel Avive ir Haifoje, o dalį pajamų paaukos Ukrainos pabėgėliams. Po to pasipylė daugybė reakcijų, daugiausia teigiamų, bet taip pat ir neigiamų.

Paskutinysis vaizdo įrašas jau peržiūrėtas 1,363,058 kartų. Maksimą instagrame seka 9.4 milijono.

Primename, kad Maksimas Galkinas, Ala Pugačiova ir jų vaikai išvyko iš Rusijos prasidėjus Rusijos kariniams veiksmams Ukrainoje – kaip pirmoji pranešė pati Ala, „atostogų ir gydymo“ tikslu. Kaip paaiškėjo vėliau, garsioji šeima yra Izraelyje ir nepranešė, kada grįš namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius