Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maloniausias Brado Pitto vaidmuo – būti tėvu

Vaikai labai greitai auga – atrodo, ne taip seniai gimusiems aktorių Angelinos Jolie ir Brado Pitto dvynukams jau liepą sueis treji.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau net šešis vaikus (iš kurių trys įvaikinti) auginantys tėvai atranda laiko pabūti su savo atžalomis. Aktorius Bradas Pittas linksmai leido dieną parke su šviesiaplaukiais dvynukais.

Dailymail.co.uk žiniomis, A.Jolie ir B.Pittui visų vaikų auginimas per metus atsieina įspūdingą sumą – net 10 mln. JAV dolerių (apie 24 mln. Lt). Tačiau, nors aktoriai išleidžia galybę pinigų auklėms, užsienio kalbų mokytojams ir privatiems skrydžiams, už viską labiau jų vaikams patinka leisti laiką kartu su tėvais.

B.Pittas savo jaunėlius – dvynius Knoxą ir Vivienne – šią savaitę pradžiugino kelione į vieną Holivudo parkų. Žaidimų aikštelėje aktorius akylai rūpinosi mažyliais, kaip tikras vaikais besididžiuojantis tėvas fotografavo dvynukus telefonu ir padėjo čiuožti nuo kalnelio.

Biologiniai A.Jolie ir B.Pitto dvynukai, gimę 2008-ųjų liepą, atrodo tarsi iš akies traukta jų vyresnioji sesuo Shiloh. Vivienne ir Knoxas abu yra pusilgių šviesių plaukų, tačiau Knoxas paveldėjo tėvo mėlynas akis, o Vivienne moteinos – melsvai pilkas.

Anksčiau, kalbėdama apie dvynukus, A.Jolie atskleidė, kad jiedu – klasikinė mergaitė ir berniukas. „Ji labai mergaitiška, o Knoxas – mažas vyrukas“, – šypsojosi ji. Tai matyti ir iš to, kaip mažieji buvo apsirengę lankydamiesi parke su B.Pittu. Vivienne vilkėjo gėlėtą suknelę, o Knoxas – šortus ir juodus marškinėlius.

Beje, B.Pittas ir A.Jolie planuoja su visa šeima persikelti į Prancūzijos pietus. Pora anksčiau ne sykį minėjo, mėgstanti tas vietas, juolab jiedu ten renovuoja prabangią vilą. Iki šiol vaikams, kaip ir jų tėvams, tekdavo nuolat skraidyti iš vieno pasaulio kampelio į kitą.

Kaip Bradas Pittas leido laiką su vaikais, pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius