Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė – kritinės būklės: medikai nutraukė gydymą

Populiaraus serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Anastasija Zavorotniuk – arti mirties. Ketvirtos stadijos smegenų vėžiu serganti aktorė paguldyta reanimacijoje. Naujausiomis žiniomis, medikai nutraukė intensyvų gydymą ir paliko ją stebėti.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė 48 metų A.Zavorotniuk ligoninėje gydoma jau dvi savaites. Gazeta.ru skelbia, kad ji į ligoninę atvežta iš Lenkijos, kur gydėsi smegenų auglį.

Penktadienį portalas „Mash“ paskelbė, kad aktorės būklė smarkiai pablogėjo. Gydytojai ją įvertino kaip kritinę. A.Zavorotniuk nustatyta smegenų edema – itin pavojinga gyvybei liga. Smegenų edema vadinama skysčių sankaupa smegenyse.

„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu
„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu

Vieno iš Rusijos onkologinių tyrimų centrų gydytojas onkologas Michailas Davydovas naujienų agentūrai FAN pasakojo, kad situacija yra kritinė. Šiuo atveju atlikti operacijos neįmanoma, vienintelis įmanomas būdas prailginti gyvenimą yra skiriant radiaciją ir stiprius vaistus.

„Tačiau nėra jokios priežasties kalbėti apie gydymą“, – pridūrė medikas.

Naujausiomis žiniomis, medikai nusprendė nutraukti intensyvų gydymą, aktorė stebima reanimacijoje.

Kotedžų rajono, kuriame stovi A.Zavorotniuk namas, gyventoja naujienų portalui kp.ru atskleidė, kad vasarą ją čia retai matydavo. „Aš maniau, kad į Ameriką pas dukrą išskrido. Bet paskui matau – Valia (aktorės motina – red.) nuolat verkia. Nastiai, ji papasakojo, labai skauda galvą, miegoti nebegali“, – sakė moteris.

Televizijos kanalo REN TV duomenimis, dėl sveikatos būklės aktorė nereaguoja į aplinką ir negali su niekuo bendrauti.

Taip pat kalbama, kad pasikeitė ir moters išvaizda. Anot kaimynų, pakito A.Zavorotniuk kūno sudėjimas, paskutinį kartą matyta moteris galvą slėpė po skarele.

Žiniasklaida apie A.Zavorotniuk sveikatos problemas ėmė rašyti rugpjūčio pabaigoje. Aktorė jau keletą mėnesių vengė viešumos. Leidinys „Tainy zviozd“ pranešė, kad po trečiojo vaiko gimimo 2018 m. rudenį gydytojai aptiko smegenų vėžį.

Gydytojų teigimu, situaciją apsunkino tai, kad auglys buvo pastebėtas nebe pirmoje stadijoje. Anot šaltinių, A.Zavorotniuk sveikatą tikrindavosi rečiau, nei reikėtų.

Vis dėlto daugelis Maskvos ligoninių puikiai pažįsta Anastasiją. Teigiama, kad moteris ne vienerius metus lanko onkologinėmis ligomis sergančius vaikus, pasakoja jiems istorijas, dovanoja dovanas.

A.Zavorotniuk yra susituokusi su garsiu Rusijos ledo čiuožėju Piotru Černyšovu. Pranešama, kad jis yra šalia žmonos ligoninėje.

A.Zavorotniuk labiausiai išgarsėjo auklės Vikos vaidmeniu humoro seriale „Mano puikioji auklė“. Šis serialas keletą metų rodytas ir Lietuvoje. Ji taip pat vaidino daugelyje kitų serialų, filmavosi kine, vaidino Olego Tabakovo teatro spektakliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius