Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Margaret Thatcher pergalės dieta: 28 kiaušiniai per savaitę

1979-aisiais, Margaret Thatcher planuojant pergalingą rinkimų kampaniją, viena jos detalė buvo itin kruopščiai saugoma ir iki šiol nebuvo atskleista. Tai labai intensyvi dieta.
Margaret Thatcher 1979-aisiais
Margaret Thatcher 1979-aisiais / „Scanpix“ nuotr.

Likus dviem savaitėms iki istorinės pergalės, Geležine Ledi vadinama moteris griežtai laikėsi Atkinso tipo dietos: 28 kiaušiniai per savaitę, bifšteksas, salotos ir mėgstamiausias gėrimas – viskis.

Kaip rašo Telegraph.co.uk, moteris norėjo numesti apie 10 kilogramų, kad tapusi Didžiosios Britanijos ministre pirmininke atrodytų nepriekaištingai.

Pusryčiams ji gaudavo kiaušinį arba du, greipfrutą ir puodelį juodos kavos ar arbatos. Priešpiečiams jos vėl laukdavo kiaušiniai su pomidorais ar špinatais. Pietums moteris valgydavo bifšteksą ir salotas.

Informacija apie M.Thatcher dietą buvo aptikta tarp visai neseniai paviešintų asmeninių dokumentų: svarbių kalbų juodraščių, susirašinėjimų su svarbiais asmenimis, jos vyro sero Deniso Thatcherio rašytų raštelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius