Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariah Carey anksčiau ir dabar: atlikėja tyli, o gerbėjams plastikos chirurgo darbas – akivaizdus

Popmuzikos žvaigždė Mariah Carey (46 m.) muzikos pasaulyje sukasi jau beveik 30 metų, tad nieko nuostabaus, jog jos išvaizda visada buvo po didinamuoju stiklu. Nors pati atlikėja tyli apie jai galimai atliktas plastines operacijas, lyginant senas ir naujas jos nuotraukas, akivaizdu, kad prie jos išvaizdos tikrai yra prisidėję ir chirurgai.
Mariah Carey 1996 ir 2016 metais
Mariah Carey 1996 ir 2016 metais / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Mariah Carey

Mariah Carey – aktyvi socialinio tinklo „Instagram“ vartotoja, savo 3,7 mln. sekėjų dažnai lepinanti vaizdais iš savo gyvenimo.

Gerbėjams ji nešykšti ir erotika dvelkiančių kadrų, tačiau savaitgalį publikuotos nuotraukos iš drabužinės, kuriose atlikėja vilki vien nėriniuotą liemenėlę, vėl įžiebė pritilusias kalbas apie jai galimai atliktas plastines operacijas, ypač – krūtinės didinimo.

46-erių Mariah Carey jaunystėje toli gražu negalėjo pasigirti tokio dydžio krūtimis, o ir motinystė vargu ar galėjo šitaip jas padidinti. Be to, itin stangri ir tobulai apvali krūtinės forma išduoda, kad ji – ne natūrali.

Nors specialistai ir akyli dainininkės gerbėjai nė neabejoja, kad jos krūtinė – padidinta, pati atlikėja apie jai galimai atliktas grožio tobulinimo procedūras tyli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius