Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariah Carey ketina išleisti savo šampaną

Dainininkė ir aktorė Mariah Carey paskelbė ketinanti sukurti savo vardinį šampaną.
Mariah Carey
Mariah Carey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šią idėją ji paviešino dar nespėjus nutilti kalboms apie pasirodymą Kalifornijoje, Palm Springse vykusiuose tarptautinio kino festivalio apdovanojimuose. Čia M.Carey sakė kalbą kiek apsvaigusi nuo šampano.

Dėl plačiai nuskambėjusio įvykio 39-erių atlikėja savo socialinio tinklo „Twitter“ profilyje piktinosi tokia žurnalistų ir aplinkinių reakcija. „Aš nesupratau, kad šampaną ant stalų stato tam, jog jo negertume! Nesąmonė, – rašė M.Carey ir pridūrė: – Jei rimtai, rožinis „Angel“ šampanas, kurį sukūrė Mariah Carey, pasirodys jau netrukus!“

Tuo tarpu kolegos aktoriai George‘as Clooney ir Seanas Pennas nepraleido progos pasityčioti iš „iškilmingos“ M.Carey kalbos, kurios kaltininku ji juokais pavadino filmo „Brangioji“ (angl. „Precious“), kuriame ir vaidino, režisierių Lee Danielsą. „Mes šventėme ir išgėrėme keletą šlakelių. Buvau nevalgiusi, todėl taip ir nutiko, juk šventėme sėkmingą savo filmą“, – kitądien po pasakytos kalbos sakė dainininkė ir aktorė.

Ji juokavo, kad filmuojantis juostoje „Brangioji“ visąlaik buvo šventiška atmosfera. „Aš myliu Lee, bet jis daro prastą įtaką“, – apie alkoholio vartojimą juokavo M.Carey.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius