-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Marion Cotillard: Vyrą žiūrėti moteriai į akis priversti gali tik krūtinė ant kaktos

Prancūzė Marion Cotillard nesiskundžia humoro jausmu. Užsienio žiniasklaida atkapstė vaizdelį, kuriame 35-erių aktorė reklamuoja išskirtinę prekę, padėsiančią moterims būti gerbiamoms darbe.
Marion Cotillard
Marion Cotillard / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Cotillard nesiskundžia puikia figūra, tačiau ši, pasirodo, turi ir savų minusų. Komiškame „Funny Or Die“ reklaminiame klipe tamsiaplaukė parodo, kaip sunku su vyrais užmegzti akių kontaktą, mat jie nuolat spokso moteriai į krūtinę. Kaip išeitis siūlomos dirbtinės krūtys, kurias, pasak reklamos, galima lengvai ir patogiai prisitaisyti prie kaktos ir pamiršti į krūtinę nudelbtus vyrų žvilgsnius.

Prancūzė pašiepia ir visą grožio pramonę, kurioje siūlomi kuo netikėčiausi produktai. „Amerikoje viskas įmanoma, tai galimybių šalis, vieta, kur išsipildo svajonės. Bet moterys Amerikoje vis dar privalo kęsti lyčių nelygybę, ypač darbo vietoje“, – vaizdo klipą pradeda M.Cotillard. Vėliau jai einant koridoriumi sutiktas vyras įdėmiai spokso jai į krūtinę. Vėliau ji mėgina kitam vyrui parodyti, kad jis jai turėtų žiūrėti į akis, o ne žemiau.

Youtube stopkadras/Marion Cotillard reklamuoja Forehead Tittaes
Marion Cotillard reklamuoja „Forehead Tittaes“

„Tačiau Prancūzijos moteris jau amžių amžius žino, jog tam, kad pelnytum vyro pagarbą, privalai jį priversti žiūrėti tau į akis“, – sako M.Cotillard, po šių žodžių pristatydama svajonių produktą – prie kaktos klijuojamas krūtis, nuo kurių vyrai tiesiog negali atplėšti akių.

„Susipažinkite – Janae sukurti „Forehead Tittaes“. Tai geriausiai išsaugota Prancūzijos paslaptis“, – koketuoja aktorė. Jos teigimu, elegantiško dizaino produktas leis pelnyti pagarbą, juolab kad priklijuojamos krūtys yra saugios, lengvai klijuojamos ir daugkartinės. „Priverskite juos žiūrėti beveik jums į akis“, – reklamos pabaigoje sako M.Cotillard su dar dviejomis „Forehead Tittaes“ gerbėjomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius