-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažakrūtės, užkariavusios pasaulį

Maža krūtinė nė trupučio netrukdo šioms gražuolėms užtikrintai lipti karjeros laiptais, jų nuotraukos puošia žurnalų viršelius ir yra nuolat minimos gražiausių planetos moterų sąrašuose. Apklausų rezultatai rodo, kad didelė krūtinė žavi toli gražu ne kiekvieną. Daugybė vyrų mano, jog moters krūtys turi būti tokio dydžio, jog jos lengvai tilptų delnose.
Eva Longoria
Eva Longoria / Scanpix

Eva Longoria Parker (35). Su maža krūtine gyventi linksmiau

Krūtinės dydis – A.
Ūgis – 157 centimetrai.
Svoris – 48 kilogramai.

Dėl apdairiai pasirenkamų drabužių turbūt mažai kas įtaria, kad šios seksualumu spinduliuojančios namų šeimininkės krūtinė iš tikro yra tik A dydžio. Eva tvirtina, jog niekuomet nė nemanė didintis krūtų.
„Pažįstu daugybę didžiakrūčių, ir beveik visos jos dejuoja dėl didelio svorio ir stuburo skausmų. Aš su savo „mažylėmis“ neturiu jokių rūpesčių, todėl galiu džiaugtis gyvenimu“, – šypsosi Eva.

Scanpix/Keira Knightley
Scanpix/Keira Knightley

Keira Knightley (25). Didžiuojasi „nuliniu“ dydžiu

Krūtinės dydis – AA.
Ūgis – 169 centimetrai.
Svoris – 50 kilogramų.

Talentinga kino aktorė ir viena iš grakščiausių planetos moterų niekada netroško tapti putlios krūtinės savininke. Maža to, ji visada didžiavosi savo „nuliniu“ dydžiu. Keira drąsiai kalba, kad neturi didelės krūtinės, ir nieko nesidrovėdama nusirenginėja prieš filmavimo kameras. Beje, juostose „Karalius Artūras“ ir „Karibų jūros piratai“ aktorei kiekvieną kartą grimuotojai krūtinę „didindavo“ 90 minučių (kiekvieną krūtį po 45 minutes).

Kate Hudson (31). Maža krūtinė nesubliūkšta!

Krūtinės dydis – A.
Ūgis – 168 centimetrai.
Svoris – 53 kilogramų.

Hudson ne kartą sakė, kad yra patenkinta savo kūnu, ir mano, jog nedidelė krūtinė – privalumas. „Bėgant metams ji nepraranda formos, be to, tikrai ne visi vyrai kraustosi iš proto dėl didžiakrūčių“, – įsitikinusi Kate.

Scanpix/Milla Jovovich
Scanpix/Milla Jovovich

Milla Jovovich (34). Jos privalumas – iškilių formų stoka

Krūtinės dydis – A.
Ūgis – 173 centimetrai.
Svoris – 55 kilogramai.

Nors ši aktorė negali pasigirti didele krūtine, ji niekada nesidrovėjo kamerų. Putlių kūno formų stoka yra tarsi išskirtinė Millos žavesio detalė. Garsiausiems fotografams garbės reikalu tapo įamžinti šios dailios moters subtilias kūno formas. A dydžio krūtinė nesutrukdė Millai išgarsėti: jai netrūksta nei pasiūlymų filmuotis, nei kvietimų dalyvauti populiarių žurnalų fotosesijose.

Natalie Portman (29). Dėl jos krūtų vyrai kraustosi iš proto

Krūtinės dydis – A.
Ūgis – 160 centimetrų.
Svoris – 47 kilogramai.

Būdama 25 metų, aktorė sakė, kad niekad nesifilmuos nuoga, bet po kelerių metų ji vis dėlto savo pažadą sulaužė. Kai ekrane vyrai išvydo nedidelę A dydžio vienos iš intelektualiausių Holivudo aktorių krūtinę, jie ėmė kraustytis iš proto. Dailios Natalie kūno formos daugumai moterų yra grožio etalonas.

Ksenija Sobčak (28). Skandalistėms didelė krūtinė nereikalinga

Krūtinės dydis – B.
Ūgis – 167 centimetrai.
Svoris – 58 kilogramai.

Vienai iš garsiausių ir aštriausią liežuvį turinčių Rusijos blondinių nedidelė krūtinė niekuomet netrukdė pusnuogei fotografuotis žurnalų viršeliams. Ksenija neiškrenta iš populiariausių Rusijos moterų sąrašo. Sobčak yra ta mergina, kurią žmonės arba dievina, arba neapkenčia, ją mėgdžioja, cituoja, ir visai nesvarbu, kad jos krūtinė yra tik B dydžio.

Scanpix/Kate Moss
AOP/Kate Moss

Kate Moss (36). Plokščiakrūtė milijonierė

Krūtinės dydis – A.
Ūgis – 169 centimetrai.
Svoris – 50 kilogramų.

Vienas iš garsiausių pasaulio modelių niekad negalėjo pasigirti nei įspūdingo dydžio krūtine, nei itin aukštu ūgiu, nei pavyzdingu elgesiu. Sakoma, kad Kate visus užburia tuo, kad joje gašlumas yra sumišęs nekaltybe.
Plokščia krūtinė visuomet buvo tarsi Kate prekės ženklas. Ji nesutrukdė Moss pasirašyti ne vieną daugiamilijoninę sutartį, dėvėti itin atvirus drabužius ar nuolat užimti pirmąsias vietas stilingiausiai besirengiančių garsenybių sąrašuose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius