Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Megan Fox nutarė įrodyti, kad jos veidas nėra pripumpuotas botokso

Ilgai kentusi kalbas apie jai atliktas plastinės chirurgijos operacijas ir gausybę botokso injekcijų, aktorė Megan Fox nutarė nutildyti kritikus.
Megan Fox
Megan Fox / Megan Fox/Facebook.com nuotr.
Temos: 1 Megan Fox

25-erių gražuolė savo „Facebook“ puslapyje sukūrė albumą „Dalykai, kurių negali padaryti su savo veidu, kai esi susileidęs botokso“ (angl. „Things You Can't Do with Your Face when You Have Botox“) ir į jį patalpino savo nuotraukų. Jose matyti, kaip Megan suraukia kaktą, rodo kitas veido išraiškas, įrodydama, kad jos oda nėra „botokso įšale“.

Buvusi „Transformerių“ aktorė vaidina piktą, susirūpinusią, nustebusią. Tiesa, britų žurnalistai nepraleido progos pasijuokti, kad tam tikras emocijas M.Fox vaidina nelabai įtikinamai. Paskutinėje nuotraukoje aktorė gundančiu žvilgsniu žvelgia į objektyvą, išlenkdama idealios formos antakį.

Daugiau M.Fox nuotraukų, kuriose ji demonstruoja neturinti botokso, pamatyti galite paspaudę čia.

Stulbinanti tamsiaplaukė kaip mat tapo viena geidžiamiausių pasaulio moterų, kai tapo žinoma po pirmosios „Transformerių“ dalies. Tačiau pastaruoju metu žengdama raudonuoju kilimu M.Fox atrodydavo kaip vaškinė ir nuolat sulaukdavo kritikos dėl nenatūraliai pūstų lūpų ir neelastingai atrodančios veido odos.

Praėjusiais metais duodama interviu žurnalui „Allure“ Megan neigė, kad į lūpas leidosi injekcijų. „Mano lūpos yra mano“, – sakė ji. Aktorė prisipažino nesmerkianti plastinės chirurgijos, tačiau rekomendavo jos griebtis tik nesant kitos išeities ir visuomet pasitarti su gydytoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius