-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Megan Fox vyras Brianas Austinas Greenas savo vaiko motiną apkaltino vagyste

Megan Fox vyras, serialo „Beverli Hilsas, 90210“ aktorius Brianas Austinas Greenas paskelbė karą savo buvusiai kolegei, tame pačiame seriale vaidinusiai jo 9-erių vaiko motinai.
Brianas Austinas Greenas ir Megan Fox
Brianas Austinas Greenas ir Megan Fox / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Tmz.com, buvusi B.A.Greeno mylimoji Vanessa Marcil-Giovanazzo, anot paties aktoriaus, pasisavino ir negrąžino 200 tūkst. JAV dolerių (apie 545 tūkst. Lt). Jie kartu yra susilaukę sūnaus Kassiuso Lijah.

B.A.Greenas Los Andželo teismui pateikė ieškinį, kuriame nurodoma, esą jis V.Marcil-Giovanazzo paskolino pinigų dar tada, kai jie buvo pora, tačiau ji nepasivargino nemenkos sumos grąžinti.

Dokumentuose aktorius nurodė, kad jis buvusiai mylimajai pinigų davė ne sykį išrašydamas čekius. Jis tikino, kad „pinigai nebuvo dovana“, o V.Marcil-Giovanazzo teigė grąžinsianti skolą.

Aktorius pasakojo, esą pinigus kolegei jis skolino 2000-aisiais, dar prieš jai pastojant. Dokumentuose B.A.Greenas rašo, kad su V.Marcil-Giovanazzo jiedu susitarė, esą jis galės paprašyti grąžinti pinigus kada panorėjęs. Moters atiduoti skolą aktorius pareikalavo 2011-ųjų lapkritį, tačiau ji atsisakė jam mokėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius