-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle melage išvadinusi sesuo keičia giesmę: atsiprašo ir nori į vestuves

Prieš kelias savaites radijo stotyje „Radio 4“ apsilankęs Britanijos princas Harry tūkstančiams klausytojų pasakojo apie gražiausias metų šventes, kurias minėjo su šeima ir sužadėtine Meghan Markle. Tik prakalbęs, kad mylimoji įsiliejo į šeimą, kurios anksčiau neturėjo, užrūstino amerikiečių aktorės seserį. Visgi dabar ji siunčia atsiprašymą ir tikisi dalyvauti karališkose vestuvėse.
Samantha Markle, princas Harry su Meghan Markle  „Good Morning Britain“
Samantha Markle, princas Harry su Meghan Markle „Good Morning Britain“ / „Good Morning Britain“ ir Scanpix nuotr.

2017-ųjų metų gruodžio pabaigoje princas Harry radijo laidų vedėjai papasakojo, kad mylimajai Meghan Markle pritapti prie naujos šeimos sekasi puikiai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princo Harry žodžiai užrūstino Meghan Markle seserį: „Ji augo mylimoje šeimoje“

„Jai tikrai puikiai sekėsi. Ji puikiai įsiliejo į šeimą, kurios, manau, pati niekada neturėjo“, – tarė princas. Skelbiama, kad taip sakydamas Harry turėjo omenyje Meghan tėvų Doria ir Thomo skyrybas, kai mergaitei buvo šešeri.

Tokie princo žodžiai įskaudino Megan seserį iš tėvo pusės Samantha Markle. Socialiniame tinkle „Twitter“ ji pasakojo, jog šeima visada stengėsi, kad aktorė jaustųsi laiminga. Esą, pati Meghan nebendravo su šeima.

Tiesa, dabar Samantha kalba kiek kitaip. Kaip skelbia „Mirror“, moteris prašo Meghan atleidimo už tai, kad pastaruosius trejus metus visiškai nebendravo, taip pat atgailavo dėl viešai išreikštų komentarų, kaltinimų.

Samantha taip pat tikisi, kad jos netrukus pasirodysianti knyga „The Diary of Princess Pushy's Sister“ nesutrukdys jai sulaukti kvietimo į karališkąsias vestuves, kurios planuojamos šių metų gegužę.

„Tai jos ypatingoji diena. Būčiau labai laiminga galėdama būti viso to dalimi. Bet, manau, ji supranta, kad mums visiems atvykti būtų sudėtinga. Bet jei pavyktų, mes dalyvautume“, – sakė ji, akcentuodama savo ligą. Išsėtine skleroze serganti moteris šiuo metu sėdi neįgaliojo vežimėlyje.

Samantha pridūrė, kad labai apsidžiaugtų galėdama dalyvauti sesers vestuvėse, nors supranta, kad po pastarųjų įvykių kvietimo gali ir nesulaukti.

„Meluočiau sakydama, kad man nebūtų skaudu, jei negaučiau pakvietimo, tačiau tai yra tik jos sprendimas“, – sakė ji.

Interviu metu ji atskleidė, kad paskutinį kartą su seserimi kalbėjo prieš trejus metus, o Samanthos paskutiniai žodžiai buvo šie: „Aš tave myliu. Labai džiaugiuosi, kad pakalbėjome. Susisiekime."

Visgi, kaip pati sako, ryšys nutrūko, mat Meghan Markle tapo per daug užimta.

„Aš bandžiau“, – sakė Samantha, interviu metu neslėpusi ašarų, ir tikėdamasi, kad įrašą pamatys princo sužadėtinė Meghan.

Net jei ir nebus pakviesta, Samantha tikisi vienintelio – atleidimo. Užsienio žiniasklaidai pabrėžusi, jog sužadėtiniai tobulai tinka vienas kitam, ji teigia: „Dabar Meg galiu pasakyti vienintelį dalyką: „Atleisk man“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius