-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle sužadėtuvių žiedo laukia pokyčiai: jį papuoš ypatingas brangakmenis

2017 m. lapkričio 27 d. princas Harry pasipiršo savo mylimajai Meghan Markle, įteikdamas jai auksinį žiedą su penkių karatų deimantu, manoma, vertą 134 tūkst. svarų sterlingų. Vėliau šį ypatingą simbolį Sasekso hercogienė pakeitė į siauresnio pagrindo žiedą su savo, Harry ir sūnaus Archie gimimo mėnesių brangakmeniais. Teigiama, kad Meghan Markle papuošalą ketina papildyti dar vienu svarbiu simboliu.
Sasekso hercogai
Sasekso hercogai / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Express.co.uk, šiuo metu Sasekso hercogienės ranką puošia siauresnio pagrindo žiedas su peridoto, smaragdo ir safyro brangakmeniais.

Šią ant piršto nešiojamą kolekciją Meghan Markle, pasak karališkosios šeimos komentatorės, ketina papildyti perlu arba aleksandritu – dukters Lilibet gimimo mėnesio brangakmeniais.

„Pirmoji sužadėtuvių žiedo versija buvo geltono aukso, bet, nepaisant to, kad tai labai populiarus papuošalas tarp nuotakų, Meghan nusprendė eiti kitu keliu“, – pasakojo Melissa Willets. – Kaip pranešė „Hello!“, Sasekso hercogienė žiedo pagrindą papildė deimantais, taip pakeldama jo vertę iki šešių karatų ir, pasak „The Knot“, iki 350 tūkst. dolerių.“

Melissa Willets pasakojo, kad pakoreguoti žiedą žmonai pasiūlė pats Harry, užsimindamas, kad tai – gražus būdas sūnui Archie pagerbti.

Šalia jo, porai minint pirmąsias vestuvių metines, atsidūrė dar vienas žiedas – auksinis, taip pat inkrustuotas deimantais. Tai – princo Harry dovana žmonai, kurią, kartu su jau minėtu pakoreguotu sužadėtuvių žiedu, ji pademonstravo 2019 m. „Trooping The Colour“ parade, rašo Express.co.uk.

Vida Press nuotr./Meghan Markle 2019 m. „Trooping The Colour“ parade
Vida Press nuotr./Meghan Markle 2019 m. „Trooping The Colour“ parade

Telieka sulaukti, kada ant papuošalo atsidurs nauji brangakmeniai, kuriais pora pagerbs dukrą Lilibet Dianą.

15min primena, kad antrosios atžalos karališkoji pora, apsigyvenusi JAV, susilaukė birželį. Tėvai ją pavadino Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius