Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikos grožio karalienei panaikintas namų areštas

Prokurorai penktadienį nusprendė panaikinti namų areštą Meksikos grožio karalienei, nes tiriant narkotikų prekybos ir ginklų bylą nebuvo rasta reikiamų įrodymų.
Meksikos grožio karalienė
Meksikos grožio karalienė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

23 metų Laura Zuniga gruodžio 23 dieną buvo sulaikyta vakariniame Meksikos sostinės rajone. Tuo metu ji buvo automobilyje su septyniais vyrais, tarp kurių buvo įtariamų narkotikų prekeivių. Pareigūnai automobilyje taip pat rado daug ginklų, šaudmenų ir 45 000 dolerių (apie 120 tūkst. litų).

Merginai buvo atimtas titulas, kurį ji laimėjo praeitų metų spalį vykusiame Ispanoamerikietės grožio karalienės konkurse, tačiau L.Zunigai iki šiol priklauso grožio karalienės titulas šiaurinėje Sinalojos valstijoje, kuri garsėja kaip Meksikos narkotikų prekeivių kartelių centras.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./

Prokurorai penktadienį nurodė, kad L.Zuniga turėtų būti paleista, o vietos žiniasklaida pranešė, kad ji tą pačią dieną išvyko iš arešto vietos.

Generalinės prokuratūros pranešime sakoma, kad „nerasta jokios informacijos apie ryšius su kokia nors nusikalstama veikla.“

Bolivijoje įsikūrusi firma „Gloria Promociones“, kuri organizuoja Ispanoamerikos grožio karalienės konkursus, gruodį paskelbtame pranešime nurodė, kad L.Zuniga prarado karūną, nes „neišpildė visų su jos titulu susijusių sąlygų“.

Kompanija pranešė, kad karalienės titulas atiteks antrąją vietą užėmusiai Vivianai Noronhai iš Brazilijos.

„Gloria Promociones“ penktadienį neatsiliepė į telefono skambučius.

L.Zuniga taip pat užėmė trečiąją vietą „Miss Mexico“ konkurse, kurios nugalėtoja įgyja teisę siekti „Miss Universe“ titulo. Tikimasi, kad ji šiemet atstovaus Meksiką grožio konkurse „Miss International“.

Pasak prokurorų, teisėjas sutiko pratęsti namų areštą kitiems septyniems asmenims, kurie buvo sulaikyti kartu su L.Zuniga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius