-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mel B turi problemų su teismais

Britų atlikėjos, buvusios grupės „Spice Girls“ narės Melanie Brown, dažniau vadinamos Mel B, laukia apsilankymai teismuose – vienas nekilnojamojo turto agentas pateikė 1 mln. svarų sterlingų (apie 4,15 mln. Lt) vertės ieškinį, kuriame teigiama, kad garsi moteris jį sumušė, nes palaikė paparacu.
Mel B
Mel B / „Scanpix“ nuotr.

Agentas Amado Aguirre‘as  thesun.co.uk tikino, kad Mel B vyras Stephenas Belafonte ir vienas poros darbuotojų jį užpuolė ir sulaužė ranką bei sužalojo kaklą.

Incidentas įvyko praėjusių metų gruodį, kai nekilnojamojo turto specialistas fotografavo dainininkės namą, nes turėjo jį įvertinti. Vyras tikino, kad namuose buvusi trijulė – Mel B, jos vyras ir pagalbininkas – pamanė susidūrusi su paparacu, todėl jį įbaugino ir sužeidė.

A.Aguirre‘o iš 35-erių Mel B reikalaujamą milijono svarų sterlingų sumą sudaro moralinė ir faktinė padarytos žalos kompensacija, pamesti auskarai ir medicinos išlaidos.

Ironiška, kad anksčiau dainininkė buvo vadinama Scary Spice (liet. baisioji „spaisė“) dėl polinkio  ginčytis, išsidraikiusių plaukų ir gyvūnų kailių raštų drabužių. „Spice Girls“ laikais ji buvo laikoma balsingiausia grupės nare ir lydere. Beje, dvi dukras turinti atlikėja artimiausiu metu su visa šeima filmuosis realybės šou „The Mel B Project“, kur juos visą parą seks kameros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius