Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melania Trump su sūnumi kitą savaitę pagaliau persikels gyventi į Baltuosius rūmus

Pirmoji JAV ponia Melania Trump su 11-mečiu sūnumi Barronu planuoja kitą savaitę pagaliau persikelti gyventi į Baltuosius rūmus, praneša leidinys „Politico“, remdamasis neįvardytais šaltiniais.
Donaldas Trumpas su žmona Melania Trump ir sūnumi Barronu
Donaldas Trumpas su žmona Melania Trump ir sūnumi Barronu / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

„Manoma, kad JAV prezidento sutuoktinė Melania Trump ir jųdviejų sūnus Barronas birželio 14-ąją, pasibaigus mokslo metams, galų gale persikels į Vašingtoną“, – rašo „Politico“.

Taip pat pažymima, kad Melanios tėvai Viktoras ir Amalia Knavsai „dažniau rodysis viešumoje – jie padės rūpintis Barronu“.

Visgi prezidento uošviai neplanuoja visam laikui persikelti į Vašingtoną, kaip kad padarė buvusios pirmosios ponios Michelle Obamos motina Marian Robinson.

Šiuo metu Melania Trump su sūnumi gyvena prabangiuose šeimai priklausančiuose apartamentuose Niujorke. Tuo tarpu Donaldas Trumpas jau nuo sausio gyvena Vašingtone – Melania ir jauniausias jo sūnus į Baltuosius rūmus kartu nepersikėlė dėl to, kad žmona norėjo, jog berniukas mokslo metus baigtų savo mokykloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius