Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Melanios Trump gimtasis miestas Slovėnijoje siūlo ekskursiją jos jaunystės keliais

Kai Melanios Trump (47 m.) vyras Donaldas Trumpas tapo JAV prezidentu, mažytis Sevnicos miestelis Slovėnijoje, iš kurio ji yra kilusi, greitai sugalvojo būdų, kaip iš to užsidirbti vieną kitą papildomą eurą.
Melanios Trump gimtasis miestas Slovėnijoje
Melanios Trump gimtasis miestas Slovėnijoje / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Vanity Fair“, 5 tūkst. gyventojų turinti Sevnica pasinaudojo netikėtai atsiradusiu miestelio žinomumu ir ėmė siūlyti turistams temines ekskursijas JAV pirmosios ponios jaunystės keliais.

Penkių valandų ekskursija dviem žmonėms kainuoja 80 eurų.

Turo metu aplankomos Sevnicos vietos, kurios vienaip ar kitaip susijusios su Melanijos Knavs (toks tikrasis JAV pirmosios ponios vardas) jaunyste: daugiabutis, kuriame ji gyveno vaikystėje, namas, į kurį ji persikėlė gyventi ūgtelėjusi ir kuris iki šiol priklauso jos tėvams, jos pradinė mokykla, gamykla, kurioje dirbo Melanios motina Amalija Knavs ir kiti su Melania susiję objektai.

Ekskursijos metu turistams taip pat siūloma nusipirkti vardinio Melanios Trump vyno, šokolado, obuolių pyrago, puodelių, „Baltųjų rūmų“ šlepečių ir kitokių suvenyrų.

Beje, Sevnica taip pat garsėja ir dėl savo dešros, tad nieko nuostabaus, kad gamintojai jau pasiūlė ir naujų pirmosios ponios dešrelių. Kovą Sevnicoje vyko kasmetinė dešrelių šventė Salamiada – renginio organizatoriai perskaitė laišką nuo Melanios, kuriame ji esą dėkoja už jos vardo suteikimą naujoms dešrelėms. Ar tas laiškas buvo tikras, lieka tik spėlioti.

Vida Press nuotr./Daugiabutis, kuriame vaikystėje gyveno Melania Trump
Vida Press nuotr./Daugiabutis, kuriame vaikystėje gyveno Melania Trump

„Vanity Fair“ taip pat rašo, kad tapusi pirmąja ponia, Melania pasisamdė vietinę teisininkų agentūrą Slovėnijos sostinėje, kad šie stebėtų jos vardo ir atvaizdo panaudojimą gimtojoje šalyje.

Tuo tarpu Melanios gimtojo miesto meras Srečko Ocvirkas korektiškai išsisuka nuo nuomonės išsakymo apie Donaldą Trumpą ir sako, kad Sevnica džiaugiasi konkrečiai dėl Melanios.

„Melania buvo auginama čia, ji buvo mūsų kaimynė. Taip, ji prezidento Trumpo žmona, ir dėl to ji yra žinoma. Bet mes norime koncentruotis vien tik į ją“, – sako miestelio meras.

Tiesa, nors jis tik metais vyresnis už Melanią ir abu augo mažame miestelyje, sako jos iš vaikystės ar mokyklos laikų neprisimenantis.

Vida Press nuotr./Pradinė mokykla, kurią lankė Melania Trump
Vida Press nuotr./Pradinė mokykla, kurią lankė Melania Trump

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius