Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mergina išbalo kaip M.Jacksonas

Juodaodei merginai dėl retos baltmės ligos, dar vadinamos vitiligo, visiškai pasikeitė viso kūno odos spalva ir ji virto baltąja. Šis incidentas gali tapti įrodymu, kad poplegenda Michaelas Jacksonas galėjo tapti baltaodžiu ir nesidarydamas operacijų.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Atlikėjas visuomet neigė dirbtinai mėginęs pakeisti odos spalvą ir visuomet gynė juodaodžius. Tačiau daugeliui atrodė sunkiai tikėtina, kad popkaraliaus odos spalva būtų pakitusi natūraliai.

 23-ejų Darcel de Vlugt, kaip manoma, teko iškęsti panašią ligą kaip ir M.Jacksonui. Šiuo metu merginos oda tokia balta, kad net šviečiant blankiai saulei ji privalo teptis maksimalios apsaugos saulės kremu. D.de Vlugt atvejis itin retas dar ir dėl to, kad liga išnaikino viso kūno pigmentą, nors dažniausiai šia liga sergantiems žmonėms atsiranda baltų dėmių.

„Man sunkiai sekasi įtikinti žmones, kad gimiau juodaode“, – Dailymail.co.uk prisipažino mergina, sakydama, kad žvelgdami į ją, gydytojai tik kraipo galvomis.

Darcel tėvai Peteris ir Charmaine de Vlugt abu juodaodžiai. Jie baltas dėmes ant mergaitės dilbių ir kaktos pastebėjo, kai jai buvo penkeri. Iki 7-erių visą mergaitės kūną nusėjo baltos dėmės, kurios su laiku vis didėjo. Odos spalvos transformacija pasibaigė, kai merginai buvo 17.

Darcel motina Charmaine de Vlugt žurnalistams sakė, kad jai gydytojai siūlė nubaltinti visą kūną, kai mergaitė buvo visa nusėta dėmėmis, tačiau ji atsisakė, manydama, kad odą dar galima atitaisyti.

Moteris sakė neabejojanti, kad M.Jacksonas sirgo baltme ir taip pat kentėjo kaip ir jos duktė. Kaip atrodo mergina, galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius