Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Met Gala“ audringame vakarėlyje ryškiausiai atrodė Kim Kardashian: priminė gyvą lėlę

Viena iš kasmetinių „Met Gala“ pokylio viešnių Kim Kardashian raudonuoju kilimu žengė vilkėdama Thierry Mugler kūrinį. Tačiau pokylio vakarėlyje moteris nustebino dar labiau, nes priminė gyvą lėlę.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Scanpix nuotr.

38-erių metų realybės šou žvaigždė po pokylio, kartu su sesėmis, išvyko linksmintis į rengiamą vakarėlį „Up and Down“. Šiame vakarėlyje moteris vilkėjo mėlynos spalvos latekso suknelę. Prie suknelės žvaigždė priderino sidabrinį peruką.

Verslininkės sesuo Kendall Jenner vilkėjo animacinį, baltos ir juodos spalvos kostiumėlį, prie jo priderino juodus aukštakulniais, rankoje nešėsi rankinę, kurios forma priminė disko kamuolį.

Tuo tarpu kita sesuo, socialinių tinklų žvaigždė Kylie Jenner trumpam nukreipė visų dėmesį nuo vyresnėlės Kim. Mergina pasirodė su ryškiu žaliu peruku, dėvėjo blizgančią undinės stiliaus žalią suknelę, kurioje buvo paliktos skylės specialiems plastikiniams bateliams.

Scanpix nuotr./Kim Kardashian
Scanpix nuotr./Kim Kardashian

Tiesa, „Met Gala“ pokylyje K.Kardashian irgi atrodė nepakartojamai, nes vilkėjo karamelinės spalvos suknelę, kuri pabrėžė smėlio laikrodžio figūrą. Todėl išvydę šių metų K.Kardashian ir jos sutuoktinio aprangą, visi svečiai buvo sužavėti.

Realybės šou žvaigždė „E! News“ pasakojo, kad dizaineris Thierry Mugler išpildė jos svajonę ir pavertė jos viziją, kurioje „Kalifornijos mergaitė išlipa iš vandenyno“, realybe. Kim pridūrė, kad kūriniui sukurti prireikė net aštuonių mėnesių. Ji taip pat atskleidė, kad šlapi plaukai buvo Thierry vizijos dalis, o tinkamas korsetas pabrėžė jos mažą liemenį.

Beje, „Met Gala“ vakarėlyje pasirodė ir kitos nepriekaištingai atrodančios žvaigždes: Naomi Campbell, Kate Moss, Rita Ora Céline Dion, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Gwen Stefani, Cara Delevingne, Zoe Kravitz, Lupita Nyong, Katy Perry ir daugelis kitų.

15min primena, kad Nuo 1995-ųjų renginiui diriguoja amerikietiškojo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour. Šiemet kartu su ja vakaro šeimininkais buvo atlikėja Lady Gaga, italų dizaineris Alessandro Michele, dainininkas Harry Stylesas ir tenisininkė Serena Williams.

Vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Renginio svečių sąrašą griežtai kontroliuoja Anna Wintour – į jį patenka tik apie 650–700 rinktinių svečių. O ir tie išrinktieji susimoka apvalią sumelę – bilietas į šiųmetinį pokylį kainavo net 30 tūkst. JAV dolerių (26 tūkst. eurų). „Met Gala“ pokylis yra vienas iš didžiausių labdaros renginių Niujorke, o visi už bilietus surinkti pinigai paaukojami Metropoliteno menų muziejaus Kostiumų institutui.

Metropoliteno menų muziejaus Kostiumų instituto pokylis yra pats svarbiausias vakaras mados renginių kalendoriuje. Šį renginį 1948 metais įsteigė reklamos agentė Eleanor Lambert tam, kad paskatintų Niujorko aukštuomenę aukoti muziejui.

Šiandien šis labdaringas pokylis suburia pačius garsiausius mados, kino, muzikos ir meno pasaulio žmones, kurie remia Kostiumų institutą, o pokylis kasmet turi temą, sutampančią su tais metais rengiama pagrindine paroda.

TAIP PAT SKAITYKITE: Niujorke praūžė didžiausias metų mados renginys: „Met Gala“ pokylį šturmavo pramogų pasaulio elitas

Ekstravagantiškiausio metų mados pokylyje – šimtai garsenybių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius