Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Met Gala“ pratęstuvės: apnuogintos Rihannos krūtys ir viešos Katy Perry glamonės su Johnu Mayeriu

Po Niujorko Metropoliteno meno muziejaus Kostiumo instituto organizuojamo pokylio „Met Gala“ vykusios pratęstuvės šįmet praktiškai užtemdė patį renginį, kuriame prabanga spindėjusios garsenybės skubėjo greičiau persirengti ir įsilieti į siautulingus vakarėlius, kurių šeimininkais buvo Michaelas Korsas ir Rihanna.
Rihanna ir Katy Perry
Rihanna ir Katy Perry / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienio vakarą vykusiame „Met Gala“ pokylyje visus savo įspūdingu geltonos spalvos apdaru, kurį sukūrė kinų dizainerė Guo Pei, pribloškusi Rihanna savo vakarėlyje pasirodė vilkėdama prašmatnų juodos spalvos drabužį, per kurį švietėsi jos liemenėle nepridengtos krūtys.  

Rihannos nuotraukas iš „Met Gala“ pratęstuvių vakarėlio galite pamatyti ČIA.

„Scanpix“/AP nuotr./Rihanna
„Scanpix“/AP nuotr./Rihanna

Vakarėlyje, kurio metu Rihanna atliko tris dainas, kartu su atlikėja linksminosi daug kitų garsenybių, tarp jų dainininkai Selena Gomez ir Justinas Bieberis, taip pat aktorės Vanessa Hudgens, Lily Collins, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain ir, žinoma, seserys Kendall bei Kylie Jenner.

Nenuspėjamoji Lady Gaga surengė linksmas šėliones autobuse, kuriuo pramogų pasaulio žvaigždės, tarp jų aktorės Jessica Alba ir Kristen Wiig, po „Met Gala“ pokylio buvo nuvežtos į stilingą vakarėlį Niujorko viešbutyje „Paramount“.

Tuo tarpu per oficialias „Met Gala“ pratęstuves, vykusias ant daugiaaukščio stogo įsikūrusiame prabangiame naktiniame klube „Boom Boom Room“, daugiausia apkalbų sulaukė dainininkų Katy Perry ir Johno Mayerio viešos glamonės.

Aistrai atsidavė ir aktorius Bradley Cooperis bei rusų manekenė Irina Shayk, kurie taip pat buvo pastebėti aistringai besiglamonėjantys. Apie Bradley Cooperio ir Irinos Shayk romaną kalbama nuo balandžio vidurio, tačiau kol kas jiedu dar nepatvirtino, kad yra pora.

„Scanpix“ nuotr./Bradley Cooperis ir Irina Shayk
„Scanpix“ nuotr./Bradley Cooperis ir Irina Shayk

„Boom Boom Room“ klube tarp daugybės svečių buvo ir tokios žvaigždės kaip Leonardo DiCaprio, Seanas „Diddy“ Combsas, Selena Gomez bei Jessica Alba, kurios tą vakarą suspėjo pašėlti net keliuose vakarėliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius