Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų moterimi paskelbta Selena Gomez raudonu kilimu žengė su inkstą jai padovanojusia Francia Raisa

Ketvirtadienio vakarą Selena Gomez buvo pagrindinė žvaigždė žurnalo „Billboard“ rengtuose „Moterys muzikoje“ apdovanojimuose, kuriuose dainininkė buvo pagerbta kaip metų moteris. Jai kompaniją ant raudonojo kilimo palaikė labai svarbus žmogus – geriausia draugė Francia Raisa, šią vasarą Selenai paaukojusi savo inkstą.
Selena Gomez ir Francia Raisa
Selena Gomez ir Francia Raisa / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad aktorė Francia Raisa anksčiau šią vasarą pasisiūlė tapti donore, kai paaiškėjo, jog dėl vilkligės komplikacijų Selenos Gomez inkstai nustojo dirbę. Po inksto transplantacijos Francios Raisos dovanotas vienas sveikas inkstas dabar atlieka visą darbą, kurio nebepajėgė atlikti du nebefunkcionavę Selenos Gomez inkstai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Slapta Selenos Gomez kova su vilklige: aiškėja daugiau detalių apie jos inkstų transplantaciją

„Tai labai pozityviai paveikė mūsų draugystę, – ant raudonojo kilimo sakė Francia Raisa. – Tai mus suartino ir aš tuo pačiu tiek daug sužinojau apie save. Tai buvo labai kilni patirtis.“

Savo geriausiai draugei Selena Gomez dėkojo ir užlipusi ant scenos, atsiimdama metų moters apdovanojimą.

„Manau, Francia turėtų gauti šį apdovanojimą. Ji išgelbėjo man gyvybę... aš jaučiuosi nepaprastai laiminga“, – nevaldydama ašarų sakė Selena.

Metų moterimi paskelbta Selena Gomez jungiasi prie tokios garbingos kompanijos kaip Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift ir Pink, kurias žurnalas „Billboard“ metų moterimis buvo paskelbęs ankstesniais metais.

„Billboard“ rengtuose „Moterys muzikoje“ apdovanojimuose ketvirtadienį dalyvavo ir daugiau muzikos pasaulio žvaigždžių – Kelly Clarkson, Ciara, Camila Cabello, Kelly Rowland ir kt.

15min galerijoje – renginio akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius