Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Douglasas apie dabartį: „Tai nelengva“

Holivudo žvaigždė Michaelas Douglasas šiuo metu išgyvena nesėkmių kupiną laikotarpį: jam diagnozuotas gerklės vėžys, prarasta didelė dalis turto, o vyriausias sūnus sėdi kalėjime. Tačiau, kaip sako garsenybė, iš žaidimo lengvai traukiasi tik ištižėliai.
Catherine Zeta-Jones ir Michaelas Douglasas
Catherine Zeta-Jones ir Michaelas Douglasas / „Scanpix“ nuotr.

„Visa tai labai vargina. Niekada negalvoji, kad nelaimė nutiks tau. Bet aš pasiryžęs ligą įveikti. Auglys traukiasi, turiu daug šansų pasveikti. Negalvosiu apie mirtį, kol kas nors nepasakys kitaip“, – išskirtiniame interviu Dailymai.co.uk sakė M.Douglasas. Pasak žurnalistų, varginantį švitinimo ir chemoterapijos kursą patiriantis aktorius atrodo žvalus, galbūt tik kiek liesesnis.

„Gydytojai prognozuoja, kad pasveiksiu. Yra 70–80 proc. tikimybė. Atrodo, kad niekur daugiau po mano kūną vėžys neišplito, tad, kad ir koks sudėtingas gydymas lauktų artimiausius kelis mėnesius, aš tai ištversiu. Mano vaikai viso to nebijo – buvau nusivedęs juos į ligoninę ir parodžiau, kaip atliekamas švitinimas“, – pasakojo Holivudo žvaigždė.

Nesėkmės nesugniuždė

Užuot ilsėjęsis, M.Douglasas dar aktyviau ėmėsi visuomeninės veiklos ir pristatė labdaros kampaniją, skatinančią žmones nuolat tikrintis dėl vėžio. „Vėžiui nerūpi, kiek laimėjai „Oskarų“ ar kiek kietų vyrukų vaidinai. Šie metai buvo ilgi ir manau, kad mano liga susijusi su stresu“, – kalbėjo aktorius ir prisipažino ilgus metus piktnaudžiavęs alkoholiu bei rūkalais.

M.Douglasas atskleidė, kad bėdų jam pridarė ir krizės metu prarasta nemaža dalis turto. „Praradau 35–40 proc. savo turto. Tai buvo klasikinis „elnio ir šviečiančių automobilių žibintų“ variantas. Stovėjau, mačiau, tačiau negalėjau pajudėti ir nežinojau, ką daryti. Man dar pasisekė, o dalis žmonių atsikėlę vieną rytą prarado 60 proc., o kai kas viską“, – apgailestavo kino garsenybė.

Vėžiui nerūpi, kiek laimėjai „Oskarų“ ar kiek kietų vyrukų vaidinai. Šie metai buvo ilgi ir manau, kad mano liga susijusi su stresu.M.Douglasas turi nekilnojamojo turto Bermuduose, Niujorke, Kanadoje, Ispanijoje, Bahamų salyno grandinei priklausančiame Terkse ir Kaikose. Jo filmai jam uždirbo apie 1,5 mlrd. svarų sterlingų (apie 6 mlrd. Lt).

Pasaulio centras – šeima

Filme „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ (angl. „Wall Street: Money Never Sleeps“) šykštuolį Gordoną Geką vaidinęs aktorius teigia, kad filmas buvo susuktas pačiu laiku – pasauliui kenčiant dėl meilės pinigams. „Mums pasisekė, kad turime gražius namus, esame garsūs, tačiau mes nesame daug aukščiau už visus žmones. Aš neturiu lėktuvo – jį nuomojamės. Vasarą išsinuomojame jachtą. Nesu ekstravagantiškas“, – sakė M.Douglasas. Jis teigė niekuomet netaupantis artimųjų sąskaita. „Catherine (aktoriaus žmona C.Zeta-Jones) mėgsta senovinius papuošalus. Neabejotinai ką nors jai padovanosiu per mūsų 10-ąsias santuokos metines“, – apie artėjančią sukaktį (lapkričio 18-ąją) sakė aktorius.

Šeštadienį jam sukako 66-eri, jo žmonai C.Zeta-Jones dabar 41 metai. Dar porą metų prieš vestuves, įvykusias 2000-aisiais, M.Douglasas būsimai sutuoktinei pasakė legendinę frazę: „Noriu būti tavo vaikų tėvas.“

„Catherine ir aš svarstome galimybę metams pasiimti vaikus iš mokyklos ir pakeliauti aplink pasaulį. Būtų puiku. Yra daug dalykų, kuriuos noriu padaryti, būtų gerai išmokti ispanų kalbą. Bet kuriuo atveju svarbiausia man – šeima“, – teigė M.Douglasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius