Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Michaelas Jacksonas po mirties uždirba daugiau nei būdamas gyvas: jo giminaičiai maudosi prabangoje

Popkaralius Michaelas Jacksonas mirė dar 2009 metais, ir keletą metų prieš tai jo finansinė situacija buvo išties sunki – jo skolos siekė šimtus milijonų. Tačiau ironiška, kad po mirties dainininkas ėmė uždirbti daugiau nei būdamas gyvas – dėl to jo vaikai ir artimieji šiandien maudosi prabangoje.
Michaelas Jacksonas (1993 m.)
Michaelas Jacksonas (1993 m.) / „Scanpix“/AP nuotr.

Kai mirė 2009-ųjų birželį nuo netyčinio anestetikų perdozavimo, Michaelui Jacksonui buvo 50 metų. O šią savaitę jis būtų šventęs 60 metų jubiliejų.

Dar keli mėnesiai prieš mirtį popkaralius sakė, kad jis ir jo trys vaikai – Paris (20 m.), Prince'as (21 m.) ir Blanketas (16 m.) – gyveno kaip driskiai, nes jo skolos tuo metu siekė net 500 mln. JAV dolerių!

Tačiau „The Mirror“ žiniomis, pomirtinis Michaelo Jacksono uždarbis jau viršijo 900 mln. JAV dolerių. Visi šie pinigai atitenka popkaraliaus turto paveldėtojams ir valdytojams – jo šeimai.

Tad Jacksonų klanas šiuo metu gyvena išskirtinėje prabangoje, pinigų neskaičiuoja ir gali jaustis užtikrinti dėl savo ateities – įplaukos už Jacksono muziką kris nuolatos.

Oficialūs teismo dokumentai rodo, kad vien 2015 metais Jacksono artimieji išsimokėjo 74 mln. JAV dolerių savo reikmėms.

Tais metais jie penkis kartus vyko atostogų ir išsimokėjo 28,5 tūkst. JAV dolerių vien tam, kad turėtų grynųjų. 10,8 mln. JAV dolerių buvo išleista namui Jacksono vaikams, o už 85 tūkst. JAV dolerių nupirktas „Cadillac Escalade“ automobilis jų apsaugos komandai. Dar viena mašina buvo nupirkta vyriausiajam Jacksono sūnui Prince'ui – ji kainavo 70 tūkst. JAV dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelo Jacksono vaikai Prince'as ir Paris jo jubiliejaus proga surengė šventę Las Vegase
AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelo Jacksono vaikai Prince'as ir Paris jo jubiliejaus proga surengė šventę Las Vegase

Dainininko 88-erių motina Katherine Jackson 1 mln. JAV dolerių skyrė padengti savo sveikatos priežiūros išlaidoms ir dar 250 tūkst. JAV dolerių jai prireikė, kad išlaikytų savo namus.

Ir tai – tik dalis vienų metų išlaidų, naujesni duomenys nėra viešinami, tačiau neabejojama, kad pinigų skaičiuoti Jacksonams nebereikia. Beje, popkaraliaus jubiliejaus proga jo artimieji surengė prašmatnų vakarėlį Las Vegase su raudonu kilimu ir kviestinėmis žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius