Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Jacksonas turėjo dar vieną sūnų? (nuotrauka)

Daugiau kaip prieš metus pasaulį sukrėtusi poplegendos Michaelo Jacksono mirtis paliko daugybę neatsakytų klausimų. Vienas pačių populiariausių ir keliančių daugiausia diskusijų – ar scenos karalius turėjo dar vieną vaiką?
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Regis, aprimus aistroms po M.Jacksono mirties metinių birželio 25-ąją, velionis turėjo būti paliktas ramybėje, tačiau britų žiniasklaida išplatino sensacingą pranešimą apie naują galimą popkaraliaus sūnų.

Kaip thesun.co.uk pavyko sužinoti iš Jacksonų šeimai artimų šaltinių, manoma, kad garsaus atlikėjo giminių išaugintas berniukas gali būti jo sūnus. 18-metis Donte Williamsas Jacksonas, teigiama, gali būti trumpo M.Jacksono ir nežinomos moters romano vaisius. Vaikiną Jacksonų šeima augino nuo kūdikystės ir jis iki šiol gyvena su popkaraliaus 80-mete motina Katherine.

Donte per 18-a jo gyvenimo metų daugiausia prižiūrėjo Alejandra Oaziaza, kuri turi po du vaikus su M.Jacksono broliais Randy ir Jermaine‘u. Anksčiau manyta, kad 41 metų Alejandra susilaukė Donte su 48-erių Randy, prieš palikdama jį dėl brolio Jermaine‘o. Tačiau jis negali būti jų biologinis sūnus, mat po aštuonių mėnesių moteris pagimdė vieną iš savo sūnų.

Michaelas visada buvo jam labai artimas. Tačiau nežinome, ar pats Donte įsivaizduoja, kas jo tėvai.Tad sklido kalbos, kad 18-mečio tėvas galėjo būti net pats M.Jacksono tėvas Joe, kuriam dabar 81 metai. Kitų šaltinių teigimu, Alejandra ir Joe Jacksonas berniuką įsivaikino neaiškiomis aplinkybėmis.

Dabar su žurnalistais kalbėti išdrįsę M.Jacksonui artimi žmonės teigia, kad Donte – vieno popkaraliaus romano Las Vegase 1990-aisiais padarinys. „Michaelas visada buvo jam labai artimas. Tačiau nežinome, ar pats Donte įsivaizduoja, kas jo tėvai. Jis yra vienas nuostabiausių vaikų, kokius tik galima sutikti“, – sakė šaltinis.

Kaip atrodo Donte Williamsas Jacksonas, pamatyti galite čia.

50-ies miręs M.Jacksonas artimųjų globai paliko tris vaikus: 13-metį Prince‘ą Michaelą I, 12-metę Paris ir 8-erių Prince‘ą Michaelą II.

„Scanpix“ nuotr./Omeras Bhatti 2005-aisias.
O.Bhatti 2005-aisiais

Beje, anksčiau kalbėta, kad popkaralius turėjo ir kitą slaptą sūnų, 26-erių šokėją Omerą Bhatti. Kai kurių šaltinių duomenimis, M.Jacksonas minėjo O.Bhatti kaip savo sūnų po susitikimo su juo 1996-aisiais. Tuomet jaunasis Omeras sužavėjo popkaralių jį imituodamas. Keletą metų vaikinas kartkartėmis pagyvendavo M.Jacksono rančoje „Neverland“. Per M.Jacksono laidotuves jis sėdėjo pirmoje eilėje su artimiausiais atlikėjo giminaičiais. Tiesa, O.Bhatti prieš metus pareiškė, kad biologiškai popkaralius nėra jo tėvas, tik dvasiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius