Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelo Jacksono šeima siunta, kad jo plokštelėje – apsišaukėlio dainos

Prieš Kalėdas turėjęs pasirodyti naujasis Michaelo Jacksono dainų rinkinys gali neišvysti dienos šviesos – popkaraliaus šeima įsitikinusi, kad kai kuriuos albumo kūrinius įrašė ne pats atlikėjas, o apsišaukėlis.
Tūkstančiai gerbėjų visame pasaulyje kasdien prisimena velionį Michaelą Jacksoną.
Tūkstančiai gerbėjų visame pasaulyje kasdien prisimena velionį Michaelą Jacksoną. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Thesun.co.uk, tikėtasi, kad pomirtinis M.Jacksono albumas taps tikra aukso gysla, tačiau artimieji gali apskritai neleisti jo platinti. Jų teigimu, velionis kai kurių kūrinių neatliko. Popžvaigždės artimųjų prieštaravimai gali priversti atidėti kompaktinės plokštelės leidybą.

Šis ginčas gali apsunkinti 125 mln. svarų sterlingų (beveik 495 mln. Lt) susitarimą tarp muzikos gigantės kompanijos „Sony“ ir M.Jacksono turto valdytojų.

M.Jacksono kūrybos ekspertas Rogeris Friedmanas žurnalistams pasakojo, esą atlikėjo šeima nepatenkinta keletu dainų – popkaraliaus bičiulių 2007-aisiais įrašytose dainose, pasak šeimos, nesigirdi M.Jacksono balso. Teigiama, kad į ginčą įtraukti ir garsiojo atlikėjo vaikai – jų klausinėjama, ar tėvas dalyvavo dainų įrašuose Naujajame Džersyje. Nurodoma, kad tirti įrašų užsakytas net teismo audiologijos ekspertas.

„Kai tiek žmonių nori gauti M.Jacksono palikimą, naujo albumo leidyba yra labai komplikuota. „Sony“ norėjo jį paleisti kuo greičiau, nes jei spėtų iki Kalėdų, viską parduotų akimirksniu“, – sakė žurnalistų šaltinis.

M.Jacksonas užgeso būdamas 50-ies nuo mirtino vaistų „kokteilio“. Neseniai buvęs dainininko asmens sargybinis Mattas Fiddesas papasakojo su atlikėjo broliu Jermaine‘o net svarstęs galimybę „pagrobti“ superžvaigždę, kad atpratintų nuo receptinių vaistų. Neva tam, kad pradėtų gydytis priklausomybę, buvo būtina ištraukti iš aplinkos, kurioje žmonės tyčia jį maitino vaistais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius