Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mikės Pūkuotuko“ balsas Jimas Cummingsas žmonos apkaltintas prievartavimu ir gyvūnų kankinimu

Animaciniame filmuke „Mikė Pūkuotukas“ pagrindinį herojų įgarsinęs Jimas Cummingsas teisme savo žmonos apkaltintas prievartavimu ir gyvūnų kankinimu.
Jimas Cummingsas
Jimas Cummingsas / „Scanpix“ nuotr.

Jimas ir Stephanie Cummingsai susituokė 2001-aisiais, o išsiskyrė po 10-ies metų. Jie augina dvi dukras Johanna ir Lulu, dėl kurių auginimo kovoja Los Andželo teisme.

Buvusi žmona teisme teigė, kad po skyrybų patyrė seksualinę, emocinę prievartą, sulaukė grasinimų mirtimi. Kalbėdamas apie tokius Stephanie kaltinimus, Jimas teigia, kad ji tik bando sužlugdyti jo karjerą. Kartą ji jam yra pasakiusi: „Aš visiems papasakosiu, kad Mikė Pūkuotukas yra moteris mušantis, narkotikus vartojantis kvailys.“

„Scanpix“ nuotr./Jimas Cummingsas
„Scanpix“ nuotr./Jimas Cummingsas

Tiesa, moteris taip pat atskleidė, kad Jimas vartojo narkotines medžiagas, alkoholį. 2005 metais, pasak moters, vyras gydėsi reabilitacijos ligoninėje.

Anot Stephanie, jis kankino ir šunį, kurį anksčiau augino. Gyvūnas buvo mažas, todėl šlapinosi namuose. Tai pamatęs Jimas supyko, išnešė augintinį į kiemą ir paliko jį kibire. Tuo metu buvo labai karšta, todėl, jei Stephanie nebūtų pamačiusi, šuo būtų numiręs.

Visgi tokius buvusios žmonos teiginius Jimas linkęs neigti. Pasak vyro, reabilitacijos klinikoje jis lankėsi tik savanoriškai, o gyvūno nekankino: „Šunį aš palikau kubile, o ne kibire, nes veterinaras pasiūlė tokią drausmės priemonę. Deja, užmiršau, kad gyvūnas buvo ten paliktas, bet pamačiusi žmona jį paleido.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius