-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mila Kunis apie Ashtoną Kutcherį: „Mes visi turim meilių iš kino ekrano. Aš išteku už savosios“

Aktorei Milai Kunis (30 m.) santuoka nebuvo svarbi, kol ji neįsimylėjo savo kolegos Ashtono Kutcherio (36 m.).
Mila Kunis
Mila Kunis / Žurnalo „W“ viršelis

Naujame interviu žurnalui „W“ Mila Kunis pripažįsta, kad niekada nebuvo iš tų moterų, kurios svajoja ištekėti, bet viskas pasikeitė, kai ji 2012 metais pradėjo susitikinėti su Ashtonu Kutcheriu – praėjus 14 metų po to, kai jie susipažino filmuodamiesi komiškame televizijos seriale „To 8-ojo dešimtmečio šou“ („That '70s Show“). Šiemet pora susižadėjo ir jau laukia šeimos pagausėjimo.

Žurnalo „W“ fotosesiją su Mila Kunis galite pamatyti paspaudę ČIA.

„Niekada nenorėjau ištekėti. Nuo 12-os metų rengiau savo tėvus, kad santuokos nebus. Tada viskas pasikeitė – aš radau savo gyvenimo meilę“, – žurnalui „W“ sakė iš Ukrainos kilusi aktorė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris

Tačiau Mila Kunis tvirtina, kad nors jos požiūris į santuoką ir pasikeitė, tačiau didelės puotos vis tiek nebus. „Dabar mano teorija dėl vestuvių yra tokia: nieko nekviesk, padaryk tai privačiai ir slapta. Mano tėvams taip tinka – jie tiesiog džiaugiasi, kad aš pasakiau „taip“, – sakė aktorė.

Atvirame interviu būsimoji mamytė taip pat prisipažino, kad trauką Ashtonui Kutcheriui pajuto nuo pat tos akimirkos, kai jį pamatė. „Mes visi turim meilių iš kino ekrano. Aš išteku už savosios“, – sakė ji.

Be to, Mila Kunis atskleidė, kad jai pasisekė, jog ji pirmą kartą pasibučiavo kaip tik su savo būsimuoju vyru.

„Mano pirmasis tikras bučinys gyvenime buvo su juo per tą serialą“, – pasakojo ji.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris

Turėdama omenyje „To 8-ojo dešimtmečio šou“ serialą, ji pridūrė: „Jis ne tik supažindino mane su mano sužadėtiniu – aš be galo dėkinga, kad visos mano klaidos yra įrašytos būsimosioms kartoms. Visus nesmagumus, kokius tik gali patirti mergaitė, patyriau savo sužadėtinio akivaizdoje. Nėra abejonių, kad jis matė blogiausia. Mane tai guodžia.“

Tai bus pirmoji Milos Kunis santuoka, o Ashtonui Kutcheriui ji – antroji. Jis anksčiau buvo vedęs aktorę Demi Moore, bet 2011 metais pora pasuko skirtingais keliais. Po kelių mėnesių aktorius pradėjo susitikinėti su Mila Kunis.

Vaikas svarbiau nei karjera

Vaikelio besilaukianti Mila Kunis tapusi motina planuoja bent kuriam laikui atsukti nugarą karjerai Holivude. Aktorė pripažįsta, kad neplanuoja žongliruoti darbais kine, televizijoje ir vaiko auginimu, nes motinystė yra pagrindinis jos prioritetas.

„Niekada nenorėjau būti toks žmogus, kuris galvoja tik apie darbus. Man vaidyba visuomet buvo hobis, kuris virto puikia profesija, bet vaidybos nevalgau ir ja nekvėpuoju, – kalbėjo aktorė. – Esu tikra, kad Meryl Streep požiūris yra visai kitoks, bet aš labai džiaugsiuosi būdama mama visu etatu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius