Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mila Kunis pirmą kartą prakalbo apie savo nėštumą ir jau išrinko kūdikiui vardą

Aktorė Mila Kunis (30 m.) pirmą kartą viešai patvirtino, kad iš tikrųjų laukiasi ir yra susižadėjusi su Ashtonu Kutcheriu (36 m.).
Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris
Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kalbos, kad ji laukiasi, pradėjo sklisti dar metų pradžioje, tačiau tiek ji, tiek jos sužadėtinis Ashtonas Kutcheris tylėjo ir nieko nekomentavo šiuo klausimu. Vis tik nėštumas toks dalykas, kurio labai ilgai slėpti nepavyksta, o pati Mila Kunis ir nebesistengia dangstyti savo didėjančio pilvo.

Šią savaitę komikės Ellen DeGeneres pokalbių laidoje viešėjusi Mila Kunis apie savo nėštumą prabilo pirmą kartą. Aktorė laidos vedėjai sakė jau išrinkusi vaikeliui vardą, tačiau bent kol kas norinti tai palikti paslaptyje, kaip ir vaiko lytį bei numatytą gimdymo datą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris

Mila Kunis labai džiaugėsi, kad faktą apie sužadėtuves ir nėštumą jai pavyko nuslėpti kiek įmanoma ilgiau. Kaip sakė Mila Kunis, žiniasklaida apie jos ir Ashtono Kutcherio sužadėtuves paskelbė tik praėjus dviem mėnesiams nuo piršlybų.

Būsimoji mamytė laidoje taip pat papasakojo, kad Ashtonas Kutcheris jau pusę metų mokosi rusų kalbos, nes jiedu norėtų, kad vaikelis mokėtų abiejų tėvų gimtąsias kalbas (Mila Kunis yra kilusi iš Ukrainos).

VIDEO: Mila Kunis Ellen DeGeneres pokalbių laidoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius