Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mila Kunis tapo naujuoju „Christian Dior“ veidu

Viena populiariausių jaunųjų Holivudo žvaigždžių, aktorė Mila Kunis pasirašė kontraktą su mados namais „Christian Dior“ ir tapo naujuoju jų veidu.
Mila Kunis
Mila Kunis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

28-erių M.Kunis jau pozavo Švedijoje gimusiam garsiam mados fotografui Mikaeliui Janssonui, kuris įamžino aktorę 2012-ųjų metų pavasario reklaminei kampanijai. Dažniausiai tiesiog „Dior“ vadinami prancūzų mados namai reklamas su filme „Juodoji gulbė“ vaidinusia M.Kunis paleisti ketina jau sausio viduryje.

„Mila Kunis yra labai talentinga jauna aktorė, ji įkūnija tikrą modernią moterį. Jos pasirodymas filme „Juodoji gulbė“ buvo nepaprastas. Ji labai gabi. Mes viliamės su ja turėti ilgų darbinių santykių“, – žurnalui „Women's Wear Daily“ sakė pavaduojanti „Dior“ generalinė direktorė Delphine Arnault.

Pati aktorė teigė dar tik besimokanti mados pasaulio subtilybių. „Kalbant nuoširdžiai, dar mokausi mados gudrybių. Kasdieniame gyvenime nevilkiu labai moteriškų drabužių, tačiau mėgstu pasijusti itin moteriškai žengdama raudonuoju kilimu. Manau, kad „Dior“ yra labai tvirtą pagrindą turintys mados namai. Visada buvau tikra, kad „Dior“ kuria rafinuotus, moteriškus ir nuostabius dalykus“, – kalbėjo M.Kunis. Pasakodama apie pirmąją fotosesiją mados namams, ji tvirtino, kad buvo nesunku, mat komanda padėjo jai pasijusti itin patogiai.

M.Kunis nuotraukas „Christian Dior“ pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius