Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas atšaukė sužadėtuves

Dainininkė ir aktorė Miley Cyrus bei aktorius Liamas Hemsworthas atšaukė sužadėtuves.
Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus
Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gandai apie 20-metės Miley ir 23-ejų „Bado žaidynių“ (org. „Hunger Games“) žvaigždės skyrybas pradėjo sklisti maždaug prieš mėnesį – iš pradžių Liamas buvo pastebėtas besilinksminantis su aktore January Jones ir apkaltintas neištikimybe, o vėliau paparacai pačią Miley užfiksavo be sužadėtuvių žiedo.

„Tarp Miley ir Liamo viskas baigta, – „NY Post“ sakė dainininkei artimas šaltinis. – Ji labai mėgsta šėlti vakarėliuose ir yra tapusi tikra vakarėlių liūte. Liamui tai labai nepatinka.“

„Jie jau kartą buvo išsiskyrę, tai jie padarė ir dabar. Tarp jų buvo kilęs konfliktas, nes Miley įtarė, kad jis jai buvo neištikimas“, – antrino kitas šaltinis.

„Miley yra labai sudėtingo charakterio ir jie dažnai pykstasi, tačiau ji tiesiog pamišusi dėl Liamo. Ji vis dar nenori pripažinti, kad tarp jų jau viskas baigta“, – rašo „NY Post“.

Šiuo metu Liamas yra išvykęs į savo gimtąją Australiją – anot „NY Post“, jam reikėjo pabėgti iš Los Anždelo šurmulio ir pabūti su šeima ir draugais. Pirmadienį fotografai užfiksavo jį besimėgaujantį Sidnėjaus bangomis ir gera kompanija.

Miley ir Liamas susižadėjo praėjusių metų gegužę, o kartu buvo nuo 2009-ųjų. Jiedu susipažino juostos „Paskutinė daina“ (org. „The Last Song“) filmavimo aikštelėje, kur vaidino įsimylėjėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius