Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus savo vaikino akivaizdoje bučiavosi su Paris Hilton

Skandalistė Miley Cyrus (22 m.) provokuojančiai elgtis mėgsta ne tik ant scenos, bet ir asmeniniame gyvenime. Štai viename vakarėlyje Majamyje ji aistringai bučiavosi su Paris Hilton (33 m.) ir visą vakarą jai skyrė kur kas daugiau dėmesio nei šalia buvusiam savo vaikinui Patrickui Schwarzeneggeriui (21 m.).
Paris Hilton ir Miley Cyrus
Paris Hilton ir Miley Cyrus / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Us Weekly“, praėjusį ketvirtadienį Miley Cyrus su savo vaikinu antrą vakarą iš eilės linksminosi Majamio naktiniame klube „E11EVEN“, kur susitiko su vakarėlių liūte Paris Hilton.

„Us Weekly“ vienas liudinininkas pasakojo, kad vakarėlyje Miley Cyrus ir Paris Hilton aistringai bučiavosi Patricko Schwarzeneggerio akivaizdoje. Miley Cyrus taip pat dalį vakaro praleido sėdėdama Paris Hilton ant kelių ir šokdama jai viliotinį, o apie 5.30 val. visi trys iš klubo išėjo drauge.

Miley Cyrus su Paris Hilton linksminosi praėjus dienai po skandalingo pasirodymo meno renginyje „Art Basel Miami Beach Opening Night Party“, kur ji ant scenos pasirodė iki pusės nuoga bei rūkė marihuaną.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Miley Cyrus
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Miley Cyrus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius