Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonierius Vikramas Chatwalas padavė į teismą manekenę Esther Canadas, kuri pabėgo su dovanotu sužadėtuvių žiedu

Ispanų manekenei Esther Canadas (37 m.) teks bylinėtis teisme su buvusiu mylimuoju milijonieriumi Vikramu Chatwalu (42 m.) – šis siunta, nes nutraukusi sužadėtuves gražuolė pabėgo į kitą šalį ir pasiliko brangų sužadėtuvių žiedą, rašo vogue.co.uk.
Esther Canadas ir Vikramas Chatwalas
Esther Canadas ir Vikramas Chatwalas / AOP ir „Scanpix“/AFP nuotr.
Temos: 1 Skyrybos

Manekenė su viešbučių tinklo savininku Vikramu Chatwalu susižadėjo pernai rugsėjį Niujorke. Milijonierius mylimajai įteikė 300 tūkst. JAV dolerių kainavusį sužadėtuvių žiedą ir jautėsi pats laimingiausias pasaulyje, kai ji sutiko už jo tekėti.

Tačiau laimė truko labai neilgai – Esther Canadas neužilgo nutraukė sužadėtuves ir nieko nepaaiškinusi išvyko į Meksiką.

„Kai atsakovė Esther Canadas priėmė jo pasiūlymą tekėti, ieškovas Vikramas Chatwalas manė, kad jo svajonės išsipildė. Tačiau jo svajonės virto košmaru, kai sužadėtuves nutraukusi atsakovė paliko Jungtines Valstijas ir išvyko su romano laimikiu“, – rašoma ieškinyje.

Vikramas Chatwalas siekia susigrąžinti brangų žiedą ir prisiteisti bylinėjimosi išlaidas.

Anksčiau milijonierius yra užmezgęs santykius su tokiomis garsiomis moterimis Kate Moss, Lindsay Lohan, Angela Lindvall ir Gisele Bundchen. Manekenė Esther Canadas jau du kartus buvo ištekėjusi, su antruoju vyru kartu įsvaikino dukrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius