-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Milijonus uždirbanti aktorė Keira Knightley riboja savo išlaidas, nes nenori išsiskirti iš draugų

Britų kino žvaigždė Keira Knightley uždirba milijonus ir yra viena geriausių jaunosios kartos aktorių, tačiau ji neleidžia sau išlaidauti ir mėgautis prabangiu gyvenimu, nes nenori išsiskirti iš savo draugų, kurie sau to leisti negali.
Keira Knightley
Keira Knightley / „Glamour“ viršelis/Tom Munro nuotr.
Temos: 1 Keira Knightley

29-erių aktorė naujame interviu žurnalui „Glamour“ patvirtino, kad per metus leidžia sau išleisti tik 50 tūkst. dolerių (apie 127 tūkst. Lt), t.y. maždaug po 4 tūkst. dolerių (apie 10 tūkst. Lt) per mėnesį. Tokiu būdu ji stengiasi išvengti garsenybėms būdingo prabangaus gyvenimo būdo ir gyvena panašiai kaip ir didžioji dalis jos draugų, kurie – ne iš pramogų pasaulio ir tokių pinigų neuždirba.

„Taip, aš išleidžiu maždaug tiek. Na, jeigu man tikrai reikia kažko, kas viršija tą sumą, tai aš nusiperku tai, bet šiaip stengiuosi kasdienėms išlaidoms išleisti ne daugiau, – sakė Keira Knightley. – Mano nuomone, jeigu gyveni prabangiai tai reiškia, kad nebegali leisti laiko su tais žmonėmis, kurie sau negali leisti tokio gyvenimo būdo. Tai atitolina tave nuo paprastų žmonių. O kai kurios mano geriausios ir pačios linksmiausios gyvenimo akimirkos praleistos mažiausiai prabangiose vietose.“

Garsi aktorė nesilanko turtuolių pamėgtose brangiose vietose, neišlaidauja nereikalingoms prabangos prekėms ir nešvaisto pinigų spintos turiniui atnaujinti. Tai įrodo jau vien faktas, kad pernai per savo vestuves su muzikantu Jamesu Rightonu ji vilkėjo prieš keletą metų įsigytą „Chanel“ suknelę, su kuria anksčiau jau buvo pasirodžiusi keliuose viešuose renginiuose, o po vestuvių dar kelis kartus buvo ja pasipuošusi. Keira Knightley nesureikšmino savo vestuvinės suknelės ir ketino ją nešioti dar ne kartą, tačiau ją sugadino išsiliejęs raudonas vynas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius