Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Milžinas ir coliukė: kalnu pramintas „Sostų karų“ aktorius vedė savo mylimąją

Kultinio serialo „Sostų karai“ („Game of Thrones“) aktorius, stipriausias planetos žmogus islandas Thoras Björnssonas, dėl savo įspūdingo stoto pramintas Kalnu, susituokė su mylimąja kanadiete Kelsey Henson.
„Sostų karų“ aktorius Thoras Björnssonas ir Kelsey Henson
„Sostų karų“ aktorius Thoras Björnssonas ir Kelsey Henson / „Instagram“ nuotr. ir video kadras

Apie tai 29-erių galiūnas pranešė šeštadienį savo „Instagram“ paskyroje pasidalijęs nespalvota nuotrauka iš vestuvių. Toje nuotraukoje jis rankose laiko pakėlęs savo smulkutę nuotaką.

„Su didžiuliu malonumu dabar galiu Kelsey Morgan Henson vadinti savo žmona! Galėsiu šią gražią moterį laikyti džiaugsme ir varge iki mūsų gyvenimo pabaigos! Aš taip džiaugiuosi dėl mūsų ateities nuotykių, kuriuos patirsime drauge“, – su gerbėjais džiaugėsi jaunavedys.

Aktoriaus žmona savo ruožtu taip pat pasidalijo miela jam skirta žinute: „Nekantrauju tampyti šį didelį vyruką visą likusį savo gyvenimą. Myliu tave dabar ir amžinai, ir pažadu tau stovėti šalia per viską, ką mums gyvenimas pateiks. Myliu tave, mažyti!“

Thoras ir Kelsey kartu yra nuo praėjusių metų, jiedu susipažino viename bare Kanadoje, kur Kelsey dirbo padavėja. Mergina paprašė įspūdingo stoto vyruko kartu nusifotografuoti, ir spontaniška pažintis labai greitai sužydėjo į meilę.

Pora dėl savo akį rėžiančių fizinių skirtumų iš karto sulaukė daug dėmesio: raumeningojo Thoro ūgis siekia net 206 cm, o smulkutė Kelsey tėra 157 cm ūgio. Aktorius neslepia, kad toks didelis ūgio skirtumas ne kartą yra tapęs patyčių objektu – socialiniuose tinkluose netrūko besišaipančių iš jų poros.

„Instagram“ nuotr./Thoras Björnssonas ir Kelsey Henson
„Instagram“ nuotr./Thoras Björnssonas ir Kelsey Henson

O į asmenišką klausimą, kaip jiedu bučiuojasi, Kelsey juokaudama yra atsakiusi: „Jis pasilenkia, aš pasistiebiu. Arba sakau „velniop, pakelk mane“.

Kultiniame „Sostų karų“ seriale islandas, šių metų liepą Filipinuose oficialiai pripažintas stipriausiu pasaulio žmogumi, vaidina Gregorą Klegeiną nuo 2014 metų. Beje, Thorą Björnssoną taip pat buvo galima pamatyti ir popžvaigždės Katy Perry vaizdo klipe „Swish Swish“.

Video kadras/Thoras Björnssonas seriale „Sostų karai“
Video kadras/Thoras Björnssonas seriale „Sostų karai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius