Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Minint teroro atakos Mančesteryje metines Ariana Grande pasidalino jautria žinute

Antradienį, paminėdama 22 žmonių gyvybes nusinešusios teroro atakos Mančesteryje pirmąsias metines, jautria žinute pasidalijo ir tragedijos akivaizdoje atsidūrusi JAV popmuzikos žvaigždė Ariana Grande.
Ariana Grande
Ariana Grande / „Scanpix“/AP nuotr.

Sprogdinimą išgyvenusiems žmonėms ir aukų artimiesiems atlikėja parašė: „Galvoju apie jus visus šiandien ir kiekvieną dieną.“

„Myliu jus visa savo esybe ir siunčiu jums visą tą šviesą ir šilumą, kuria galiu pasidalinti šią sunkią dieną“, – rašė A.Grande socialiniame tinkle „Twitter“.

Žinutėje taip pat galima išvysti Mančesterio simbolį – bitutę.

Mančesteryje gimęs 22 metų libaniečių kilmės Salmanas Abedi susisprogdino, minioms A.Grande gerbėjų išeinant po jos koncerto 2017 metų gegužės 22 dieną. Per išpuolį žuvo 22 žmonės, dar daugiau nei 800 atlikėjos gerbėjų patyrė „fizinių ir gilių psichologinių traumų“, sakė policija.

Mančesterio gyventojai antradienį nešė puokštes gėlių į miesto Šv.Onos aikštę ir kabino ranka rašytus raštelius ant japoninių klevų, „vilties medžių“, kurių daugybė buvo prisodinta visame mieste.

Viename iš raštelių buvo cituojami JAV episkopalinės bažnyčios vyskupo Michaelo Curry žodžiai, pasakyti šeštadienį vykusiose karališkosiose vestuvėse: „Meilėje slypi galia.“

Britanijos princas Williamas ir premjerė Theresa May antradienį kartu su pirmaisiais į išpuolio vietą atvykusiais greitosios pagalbos darbuotojais ir atakos liudininkais turėtų dalyvauti žuvusiųjų pagerbimo apeigose Mančesterio katedroje.

Mančesterio meras Andy Burnhamas sakė, kad šią dieną reikia „susiburti kartu“.

Pasak policijos, Mančesterio sprogdintojo bylos tyrime dalyvauja maždaug 100 tyrėjų. Jungtinė Karalystė išdavė arešto orderį S.Abedi jaunesniajam broliui Hashemui Abedi ir siekia jo ekstradicijos iš Libijos. Tačiau ekstradicijos procesą komplikuoja šiuo metų šalyje tvyrantis politinis chaosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius