Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė Brazilijos gražuolė, netekusi kojų ir rankų (atnaujinta 12.28 val.)

Dvidešimtmetė Brazilijos gražuolė Mariana Bridi da Costa, kuriai buvo amputuotos rankos ir kojos, ankstų šeštadienio rytą paliko šį pasaulį.
Brazilijos gražuolė Mariana Bridi da Costa
Mariana Bridi da Costa / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai patvirtino jos artimi draugai, rašo CNN. „Deja, Mariana nebegalėjo kovoti ilgiau. Šiandien trečią valandą ji mus paliko“, – patvirtino konkurso „Mis Pasaulis" atstovybės Brazilijoje direktorius Henrique Fontes.

Artimas manekenės bičiulis Renato Lingrenas sakė, kad artimieji ir draugai merginą lankė ligoninėje iki paskutinės dienos. Jis sakė, kad Marianos šeima dėkoja už palaikymą visam pasauliui. R.Lingrenas, sužinojęs apie draugės ligą, sukūrė jai skirtą blogą, į kurį jau per pirmas dvi dienas užsuko 15 tūkstančių žmonių. Anot vaikino, elektroninius palaikymo laiškus jie gavo iš pačių įvairiausių pasaulio kraštų.

Marianos vaikinas Thiago Simoes CNN pasakojo, kad prieš dešimt dienų iš komos pabudusi jo draugė norėjo iš paskutinių jėgų kabintis į gyvenimą. „Ji sakė man, jog meldžiasi, kad tik išgyventų. Ji norėjo dar tiek daug nuveikti šioje žemėje, ji siekė įgyvendinti savo planus“, – sakė Marianos draugas. Anot jo, grožio konkursų nugalėtoja buvo labai paprasta mergina, niekada nesilaikė jokių dietų, buvo nuoširdi ir draugiška su visais.

15min.lt primena, kad Marianai diagnozuota infekcija „Pseudomonas aeroginosa bacterium“, kuri dažnai yra mirtina. Galūnėse prasidėjo kraujo užkrėtimas, sutriko jo cirkuliacija, todėl gydytojams neliko kitos išeities kaip amputuoti pėdas ir plaštakas.

Mariana du kartus buvo tapusi konkursų, kur renkama Brazilijos atstovė gražiausios pasaulio merginos rinkimuose, finalininke, o pernai vyko į Kinijoje surengtą konkursą „Miss Bikini International“ .
 


 

 

VIDEO: Mariana Bridi Da Costa - A Tribute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius