Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė Eminemą dar kūdikystėje palikęs tėvas: atlikėjas su juo taip ir nepasimatė

Būdamas 67-erių šią savaitę mirė reperio Eminemo tėvas Marshallas Bruce'as Mathersas jaunesnysis, palikęs šeimą vos gimus sūnui. Kaip pranešė kaimynai, vyras patyrė širdies smūgį namuose netoli Fort Veino, Indianoje.
Eminemas
Eminemas / „Scanpix“/AP nuotr.

46-erių reperis Eminemas atlikdamas kūrinius dažnai repuodavo apie tai, kad buvo paliktas savo biologinio tėvo ir niekada su juo taip ir nesusitiko. Tai ypač atsiskleidžia dainose „My Name Is“ ir „Cleanin' Out My Closet“ – jose išliejama didelė pagieža tėvui.

Eminemo motina Debbie ištekėjo už Bruce'o, kai jai buvo vos 15-a, o jam – 22-eji. Po dvejų metų jiems gimė sūnus, tačiau netrukus po to pora išsiskyrė.

Eminemas
Eminemas

Debbie ir Eminemas gyveno Detroite, o atlikėjo tėvas Bruce'as persikėlė į Kaliforniją, kur sukūrė naują šeimą ir tapo dar dviejų vaikų tėvu.

Eminemas interviu yra sakęs, kad būdamas vaikas rašė tėvui laiškus, bet jie visuomet grįždavo atgal.

Tačiau dar 2001-aisiais Bruce'as patikino, kad mėgino susirasti sūnų ir apkaltino Eminemo motiną Debbie, jog ši neleido jam pasimatyti su vaiku.

„Aš labai noriu pamatyti savo sūnų ir pasakyti, kad jį myliu. Man nerūpi jo pinigai, tiesiog noriu pasikalbėti su juo. Noriu, kad žinotų, jog aš visada pasiruošęs, jeigu jis priimtų mane atgal į savo gyvenimą“, – leidiniui „Mirror“ teigė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eminemas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eminemas

Į savo sūnų jis kreipėsi ir viešu laišku: „Labas, sūnau. Tu manęs neprisiminsi, nors laikiau tave savo rankose, kai buvai kūdikis. Galvoji, kad nusprendžiau tavęs atsisakyti ir tu man niekada nerūpėjai. Tu įtikėjai, kad esu girtuoklis, kuris niekada neatsakė nei į vieną tavo laišką. Noriu, kad perskaitytum tai ir suprastum, kad buvai apgaudinėjamas visą gyvenimą. Dabar tu pirmą kartą iš manęs išgirsi tiesą.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eminemas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eminemas

Toliau vyras rašė: „Viena ambicija, kuri yra likusi man gyvenime, yra apkabinti tave ir pasakyti, kad visada mylėjau. Galėčiau įsėsti į lėktuvą dabar pat, šią sekundę, ir nuskristi į bet kurį pasaulio kraštą, jei tik norėtum susitikti. Prašau duok žinią.“

Tačiau Eminemas nepanoro jo išklausyti. „Mano tėvas? Aš niekada nepažinau jo, niekada nemačiau net jo nuotraukos. Girdėjau, kad jis bando susisiekti su manimi, bet tiesa yra ta, kad niekada negavau nei vieno jo laiško. Aš iš jo negavau nieko ir manau, kad jis galėjo bent pamėginti man parašyti. Galėjo bent kažką padaryti – parodyti pastangas“, – savo poziciją išreiškė atlikėjas.

Bruce'o antroji žmona Teresa Harbin 2001-aisiais leidiniui „Mirror“ taip pat pabrėžė vyro norą pasimatyti su vaiku: „Marshallas nematė savo sūnaus nuo tada, kai jis buvo dar kūdikis, ir viskas, ką jis turi, yra viena nuotrauka, kurioje laiko berniuką. Jis norėtų vėl jį apkabinti, tačiau iš Eminemo pasisakymų aišku, kad šiuo metu jis nenori turėti su juo nieko bendro.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius