-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė į tragišką avariją patekusi „Be namų negerai“ aktorė Jessica Falkholt

Trečiadienį ligoninėje mirė populiaraus australų serialo „Be namų negerai“ aktorė Jessica Falkholt (29 m.), kuri antrąją Kalėdų dieną su visa šeima pateko į tragišką avariją – jos tėvai žuvo vietoje, o jaunesnė sesuo po kelių dienų mirė ligoninėje.
Jessica Falkholt
Jessica Falkholt / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Klaidinga žinia apie Jessicos Falkholt mirtį buvo pasirodžiusi jau praėjusią savaitę, tačiau tada aktorė tik buvo atjungta nuo gyvybę palaikančių aparatų. Dar apie savaitę ji kabinosi į gyvenimą, tačiau galiausiai sausio 17-ąją jaunos moters gyvybė užgeso.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Jessica Falkholt
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Jessica Falkholt

Tai patvirtino ligoninės, kurioje ji buvo gydoma, atstovas spaudai: „Jessicos Falkholt šeimos pageidavimu, Šv. Jurgio ligoninė buvo paprašyta pranešti žiniasklaidai ir bendruomenei, kad Jessica mirė šiandien 10.20 val. Ji mirė nuo rimtų sužalojimų, patirtų per automobilio avariją gruodžio 26-ąją.“

Jauna moteris per prieš tris savaites įvykusią avariją patyrė sunkius sužalojimus, jai buvo atliktos kelios operacijos, per kurias buvo pašalintas vienas inkstas ir dalis kaukolės. Visą tą laiką ji buvo panirusi į komą – net nežinojo, kas nutiko jos šeimai.

15min primena, kad tragiška avarija įvyko antrąją Kalėdų dieną Australijoje, Naujajame Pietų Velse, kai važiuojant vadinamuoju Princesės greitkeliu šeimos automobilis „Toyota Prado“ susidūrė su į priešpriešinę eismo juostą išlėkusiu automobiliu.

Kartu važiavę aktorės tėvai Larsas (69 m.) ir Vivian (60 m.) žuvo vietoje, o seseris iš visiškai sumaitoto ir ugnyje bei dūmuose skendinčio automobilio ištraukė drąsūs pro šalį važiavę žmonės. Po avarijos iš karto buvo skelbta, kad merginų būklė kritinė.

Jaunesnioji iš seserų Annabelle (21 m.), kuri dirbo vaikų darželio auklėtoja, buvo gydoma intensyviosios terapijos skyriuje, visgi jos gyvybės išgelbėti nepavyko – po trijų dienų ji mirė ligoninėje.

Socialinių tinklų nuotr. /Jessica Falkholt (dešinėje) su tėčiu Larsu, mama Vivian ir seserimi Annabelle
Socialinių tinklų nuotr. /Jessica Falkholt (dešinėje) su tėčiu Larsu, mama Vivian ir seserimi Annabelle

Kraupioje avarijoje taip pat žuvo ir kitu automobiliu važiavęs 50 metų vyras – pranešama, kad jis ir buvo avarijos kaltininkas. Šis vyras, buvęs narkomanas, savo sąskaitoje turėjo daugiau kaip 60 įvairių nusižengimų – bent du iš jų už vairavimą, ir iš jo apskritai buvo atimta teisė vairuoti. Ar avarijos metu jis buvo vartojęs kokių nors kvaišalų, paaiškės tik po išsamaus koronerių tyrimo.

Jessicą Falkholt serialo „Be namų negerai“ žiūrovai pažįsta kaip Hope Morrison, ji nuo 1988 metų rodomame seriale vaidinti pradėjo 2016-ųjų rudenį.

Stop kadras/Jessica Falkholt (kairėje) seriale „Be namų negerai“
Stop kadras/Jessica Falkholt (kairėje) seriale „Be namų negerai“
Stop kadras/Jessica Falkholt seriale „Be namų negerai“
Stop kadras/Jessica Falkholt seriale „Be namų negerai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius