-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė kultinio serialo „ALF“ žvaigždė Maxas Wrightas: su klastinga liga kovojo net 24 metus

Būdamas 75 metų mirė legendinio serialo „ALF“ žvaigždė Maxas Wrightas. Su klastinga liga aktorius kovojo net 24 metus. Vyro gyvybė užgeso jo namuose Hermosos paplūdimyje. Skaudžias naujienas pranešė šeimos narys.
Legendinio serialo „ALF“ žvaigždė Maxas Wrightas
Legendinio serialo „ALF“ žvaigždė Maxas Wrightas / „Scanpix“ nuotr.

Artimas vyro draugas pranešė, kad kova su vėžiu vyko nuo 1990-ųjų. Ligos požymiai nuolat sumažėdavo, tačiau po penkerių metų aktoriui diagnozavus limfomą, vėžys lėtai alino imuninę sistemą. Naujienos vyrą truputį išgąsdino ir pribloškė, bet vaidmuo filme „Seni bambekliai“ grąžino meilę aktorystei.

Nors buvo žinomas kaip žymiausias televizijos tėtis Willie Tanneris seriale „ALF“, tačiau dar 1974-aisiais turėjo net 60 vaidmenų, kurie išgarsino jo vardą.

Nepaisant to, kad serialas išgarsino aktorių, tačiau vaidmuo jo netenkino. Vyras laukė momento, kada „ALF“ baigs filmuoti. „Tai buvo sunkus ir niūrus darbas. Aš nekantravau, kada jis baigsis“, – žurnalui People pasakojo M.Wrightas.

Serialo „ALF“ kolega Michu Meszarosas, vaidinęs ateivį Alfą, gyvenimą paliko 2016 m. Vyras mirė nuo komplikacijų, kurias sukėlė insultas.

„Scanpix“ nuotr./Legendinis serialas „ALF“
„Scanpix“ nuotr./Legendinis serialas „ALF“

Paskutinį kartą M.Wrightą buvo galima išvysti 2005 m. televizijos seriale „Back to Norm“. Jis taip pat vaidino tokiuose filmuose kaip „Visas tas džiazas“, „Šešėlis“. Sužibėjo vienoje „Draugų“ serijoje, kur atliko Centrinio parko kavinukės vadybininko Terry vaidmenį.

Paskutinius savo gyvenimo metus aktorius praleido teatre, vaidindamas spektakliuose „Twelfth Night“ ir „No Man's Land“. M.Wrightas 1998 m. pelnė „Tony“ apdovanojimą už pasirodymą „Ivanov“ spektaklyje.

Aktorius 1965 m. vedė ilgametę mylimąją Linda Ybarrondo, su kuria gyveno iki 2017 m. Žmona mirė nuo krūties vėžio, o jiedu augino du vaikus: Daisy ir Beną.

„Scanpix“ nuotr./Legendinio serialo „ALF“ žvaigždė Maxas Wrightas
„Scanpix“ nuotr./Legendinio serialo „ALF“ žvaigždė Maxas Wrightas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius