Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė prancūzų roko veteranas Johnny Hallyday

Prancūzų roko veteranas Johnny Hallyday, jau kelis mėnesius besigrūmęs su plaučių vėžiu, trečiadienį mirė ligoninėje. Rokeriui buvo 74-eri.
Johnny Hallyday
Johnny Hallyday / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzų atsaku Elviui Presley vadinamas atlikėjas praėjusią savaitę buvo paguldytas į privačią ligoninę Paryžiaus vakaruose, kurioje ir mirė – tai patvirtino dainininko žmona Laeticia.

„Šiąnakt Johnny Hallyday mus paliko. Rašau šiuos žodžius negalėdama patikėti jais. Bet visgi – tai tiesa. Mano žmogaus daugiau nebėra su mumis. Jis paliko mus šiąnakt taip, kaip gyveno visą gyvenimą – su drąsa ir orumu“, – pranešė Laeticia Hallyday.

Muzikos legenda, kuri savo tėvynėje vadinama tiesiog „Johnny“, per dešimtmečius trukusią karjerą yra pardavusi daugiau kaip 100 mln. įrašų.

Kovo mėnesį jis paskelbė, kad yra gydomas nuo vėžio, bet nurodė, kad pavojaus jo gyvybei nėra.

Johnny Hallyday vadybininkas Sebastienas Farranas lapkritį stengėsi raminti gerbėjus ir sakė: „Jis su tuo kovoja ir netrukus jums tai pademonstruos.“

Jis išreiškė viltį, kad Johnny Hallyday grįš į sceną – dainininkas jau buvo paskelbęs gastroles 2019 metams – ir pridūrė, kad dainininkas baigia naują albumą.

Ankstyvieji žvaigždės koncertai 7-ajame dešimtmetyje, per Vakarų pasaulį ritantis rokenrolo revoliucijai, keldavo tokias isterijos scenas kaip per „The Beatles“ ir „The Rolling Stones“ koncertus.

Johnny Hallyday taip pat garsėjo turiningu asmeniniu gyvenimu ir ginču dėl jo sprendimo nuo Prancūzijos mokesčių pabėgti į Šveicariją.

Tarp jo hitų, kurių beveik visi buvo atlikti prancūziškai, yra E.Presley „Hound Dog“, Chubby Checkerio „Let's Twist Again“ ir Gene'o Vincento „Bebop a Lula“ versijos.

VIDEO: Johnny Hallyday - Vivre Pour Le Meilleur
VIDEO: Johnny Hallyday - Je t'attends

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius