Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Amerikos“ karūna atiteko „Mis Virdžinijai“ (nuotraukos, du video)

„Mis Virdžinija“ Caressa Cameron šeštadienį vakare, po pasirodymo prigludusia geltona suknele, sudainuotos Beyonce dainos „Listen“ ir raginimo vaikams daugiau išeiti į lauką, buvo paskelbta 2010–ųjų „Mis Amerika“.
Naujoji „Mis Amerika“
Naujoji „Mis Amerika“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

22–metė žurnalistikos studentė iš Virdžinijos Sandraugos universiteto laimėjo 50 tūkst. dolerių stipendiją ir dabar planuoja antriems metams nutraukti studijas, kad galėtų daug keliauti, aktyviai rinkti lėšas labdarai ir eiti kitas jau 89 metų istoriją turinčio grožio konkurso nugalėtojos pareigas.

„Tikiuosi pajusti įkvėpimą, tikiuosi pajusti postūmį, kad kai šios 365 dienos baigsis, galėčiau skrieti iki Mėnulio“, – žurnalistams sakė C.Cameron.

Ji įveikė 53 varžoves maudymosi kostiumėlių, vakarinių suknių, talentų ir interviu rungtyse. Karūną jai uždėjo 2009–ųjų „Mis Amerika“ Katie Stam.

C.Cameron, kuri yra pirmoji juodaodė „Mis Amerika“ nuo 2005 metų, kai ši karūna atiteko Erickai Dunlap (Erikai Danlap), sako norinti įgyti magistro laipsnį ir galiausiai tapti žinių laidos vedėja. C.Cameron sakė, kad grožio konkurse norėjo dalyvauti nuo 14 metų – nuo tada, kai jos mokykloje apsilankė 2003–iųjų „Mis Virdžinija“ Nancy Redd.

Praėjusį kartą Virdžinijos atstovė „Mis Amerika“ tapo 1999 metais, kai šį konkursą laimėjo Nicole Johnson.

Per interviu rungtį paklausta, kaip, jos nuomone, reiktų kovoti su vaikų nutukimu, C.Cameron atsakė, jog tėvai turėtų riboti televizijos žiūrėjimo ir kompiuterinių žaidimų laiką.  „Mums reikia, kad mūsų vaikai grįžtų į lauką, žaistų gatvėje, .... kaip darydavau aš, kai buvau maža, – atsakė ji. – Atverkite savo protą, eikite į lauką ir pamatykite, koks yra šitas pasaulis“.

VIDEO: 2010 Miss America Swimsuit Bikini Contest

Pirmąja vicemis tapo „Mis Kalifornija“ Kristy Cavinder, kuriai atiteko 25 tūkst. dolerių prizas. „Mis Amerikos“ rinkimai prasidėjo 1921 metais, Atlantik Sityje Naujajame Džersyje, kaip viešųjų ryšių renginys, kuriuo buvo siekiama privilioti turistus. Nuo 2004–ųjų pagrindinės televizijos šio konkurso neberodo.

2006–aisiais konkursas persikėlė į Las Vegasą ir dabar yra transliuojamas per kabelinę televiziją.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius