-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misis Šri Lanka“ grožio konkurse iš nugalėtojos atimta karūna: teigė, kad laureatė pažeidė taisykles

Didžiausio Šri Lankos grožio konkurso nugalėtoja pelnyta karūna pasidžiaugė vos keletą akimirkų. Netrukus ji iš moters buvo atimta, o kaip vėliau paaiškėjo, per šį incidentą ji dar buvo ir sužeista, rašo BBC.
Pushpika De Silva
Pushpika De Silva / „Instagram“ (Pushpika De Silva) nuotr.

Sekmadienį per nacionalinę televiziją transliuotame grožio konkurse nugalėtoja tapo Pushpika De Silva. Praėjus vos kelioms akimirkoms, pernai tame pačiame konkurse pirmą vietą užėmusi dalyvė stvėrė De Silva galvą papuošusią karūną savo elgesį pagrįsdama tuo, kad grožio konkurso laureatės titulas Pushpikai suteiktas būti negali, nes ji – išsiskyrusi.

Karūna jos nusipelniusiai dalyvei jau grąžinta, konkurso organizatoriams patvirtinus, kad ji nėra išsiskyrusi moteris.

Kaip rašo BBC, sekmadienį 2020 m. „Misis Šri Lanka“ nugalėtoja paskelbta Pusphika De Silva. Tačiau karūną iš laureatės nugvelbė prieš metus nugalėtoja tame pačiame grožio konkurse tapusi Caroline Jurie, teigdama, kad teisėjai pažeidė taisykles, nugalėtoja paskelbdami išsiskyrusią, o ne ištekėjusią dalyvę.

Caroline sakė, kad konkurso taisyklės neleidžia nugalėtoja paskelbti išsiskyrusios moters, „todėl imsiuosi veiksmų, kad karūna atitektų užėmusiai antrą vietą“.

Pagriebusi karūną nuo Pushpika De Silva galvos, Caroline Jurie ją uždėjo tapusiai vicemisis. Po tokio akibrokšto susijaudinusi nugalėtoja paliko sceną.

Šį incidentą galite pamatyti vaizdo įraše:

VIDEO: Tense situation at Mrs. Sri Lanka pageant

Grožio konkurso organizatoriai atsiprašė De Silva, kuri, pasak jų, nėra oficialiai išsiskyrusi, tik gyvena atskirai nuo sutuoktinio.

Įraše feisbuke Pushpika De Silva teigė turėjusi apsilankyti ligoninėje dėl sužeidimų. Ji taip pat ketina imtis teisinių veiksmų dėl „nepagrįsto ir įžeidžiančio“ elgesio su ja.

Grožio konkursas „Misis Šri Lanka“ – vienas didžiausių renginių šalyje. Jame tarp svečių buvo galima sutikti ir Šri Lankos ministro pirmininko žmoną, rašo BBC.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius