Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moby koncerto organizatoriams – galvos skausmas dėl neįprastų produktų sąrašo

Jau pirmadienį Trakuose vyksiančiame koncerte „Tuborg Green Sound Castle“ pasirodys elektroninės ir šokių muzikos genijumi tituluojamas didžėjus Moby. Amerikietis jau dabar koncerto organizatorius verčia prakaituoti – atlikėjo pageidavimų sąraše vyrauja daugumai lietuvių egzotiški maisto produktai, kurių šalyje nėra taip paprasta rasti.
Moby
Moby / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Skausmas „Moby“

„Pagrindiniai jo reikalavimai susiję su maistu. Kadangi jis veganas (žmogus, nevartojantis jokių gyvulinės kilmės produktų, – aut. past.), tai supirkti visus produktus mums yra tikras galvos skausmas. Dabar kaip tik ieškau organinių morkų, veganinės duonos, humuso... Kol kas pagal sąrašą turime surinkę tik 10 procentų produktų. Paprašysime sveikos virtuvės restoranų pagalbos“, – kalbėjo koncerto organizatorių atstovė Marija Tarasova.

Didelį dėmesį savo mitybai skiriantis ir su savimi virėją atsivežantis Moby (tikras vardas Richard Melville Hall) į užkulisius taip pat prašė pristatyti veganiškų riešutų, juodųjų pupelių, česnakų, imbiero, šviežių aviečių, mėlynių, džemo, ryžių arba migdolų pieno, špinatų, džiovintų spanguolių ir mėlynių, obuolių bei įvairių sulčių.

Didžėjaus pageidavimų sąraše yra ir sulčiaspaudė, muzikos centras, kelios poros juodų kojinių ir juodų marškinėlių. Iš Vilniaus į Trakus elektroninės muzikos meistras vyks S klasės Mercedes-Benz automobiliu, o jį lydintys asmenys – Mercedes-Benz Luxury mikroautobusais.

Koncerto organizatoriai teigia nežinantys, kur apsistos Moby – didžėjaus atstovai, patys užsakę vieno iš Vilniaus viešbučių apartamentus, stengiasi nuslėpti muzikos žvaigždės apgyvendinimo vietą.

Į Lietuvą Moby atvyks pirmadienio rytą iš Minsko (Baltarusija), kur sekmadienį surengs savo pasirodymą. Nors kitas didžėjaus pasirodymas įvyks tik trečiadienį Liuksemburge, tačiau Moby Lietuvoje neužsibus – kitą dieną po koncerto išvyks.

„Apžiūrėti Vilnių ar Trakus Moby tiesiog neturės laiko – vyks į viešbutį, spaudos konferenciją ir į koncertą“, – teigė M.Tarasova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius