Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelį Gigi Hadid užpuolęs Vitalijus Sediukas paaiškino savo motyvus: „Galite tai vadinti manifestu“

Ketvirtadienį skandalingai pagarsėjęs garsenybių „išdurinėtojas“ Vitalijus Sediukas Milano gatvėje užpuolė vieną geidžiamiausių šių dienų modelių Gigi Hadid. Ukrainietis pareiškė, kad tai – jo manifestas ir žinutė „Vogue“ redaktorei Annai Wintour, kuri leido savo vadovaujamam prestižiniam mados leidiniui pavirsti eiliniu bulvariniu žurnaliūkščiu.
Gigi Hadid gatvėje užpuolė „pokštininkas“ Vitalijus Sediukas
Gigi Hadid gatvėje užpuolė „pokštininkas“ Vitalijus Sediukas / Vida Press nuotr.

Žmonės.lt primena, kad Vitalijus Sediukas ketvirtadienį Milano gatvėje užpuolė iš mados pristatymo išeinančią Gigi Hadid – griebė ją iš už nugaros ir pakėlė į glėbį. Manekenei toks pokštas nepasirodė nė kiek juokingas ir ji aptalžė bei iškeikė vyruką, kuris tuoj pat nėrė į krūmus.

Kitą dieną po incidento Vitalijus Sediukas savo poelgio motyvus ir tai, kodėl jo taikiniu tapo būtent Gigi Hadid, paaiškino „The Hollywood Reporter“.

„Nors aš Gigi Hadid laikau labai gražia, bet ji ir jos draugė Kendall Jenner neturi nieko bendro su aukštąja mada. Šitaip pasielgdamas aš drąsinu mados industriją ant podiumų ir „Vogue“ viršelių rodyti tikruosius talentus, o ne gerų ryšių turinčias mielas merginas iš „Instagram“, – pareiškė Vitalijus Sediukas. – Galite vadinti tai manifestu ar protestu. Tai taip pat yra atsibusti skatinanti žinutė Annai Wintour, kuri „Vogue“ pavertė į tabloidą, leisdama ant gerbiamo žurnalo viršelių patekti Kardashianams ir kitoms panašaus lygio garsenybėms.“​

„Vogue“ nuotr./Gigi Hadid
„Vogue“ nuotr./Gigi Hadid

Vitalijaus Sediuko žodžiuose yra dalis tiesos: daugybė ištikimų „Vogue“ skaitytojų piktinasi, kad anksčiau itin kategoriška Kim Kardashian atžvilgiu buvusi Anna Wintour suminkštėjo. Na o žaibiškas Gigi Hadid ir Kendall Jenner, kuri yra jaunesnioji Kim Kardashian sesuo, iškilimas mados pasaulyje taip pat kliūna skeptikams: abi merginos yra iš labai turtingų ir garsių šeimų (beje, ir Gigi Hadid motina yra turėjusi savo realybės šou, kur rodėsi ir pati Gigi bei jos sesuo Bella Hadid), o už savo iškilimą esą turėtų būti dėkingos pažintims ir socialiniams tinklams.

„Vogue“ nuotr./Kendall Jenner
„Vogue“ nuotr./Kendall Jenner

Ukrainietis Vitalijus Sediukas yra pagarsėjęs savo „pokštais“ garsenybėms – jis įsigudrina prasmukti pro apsaugą ir iškrečia ką nors netikėto žvaigždėms. Jis yra bandęs palysti po aktorės Americos Ferreros sijono Kanų kino festivalyje, trenkė į veidą Bradui Pittui per filmo premjerą, pabučiavo Willą Smithą ir Mirandą Kerr, puolė ant kelių priešais Bradley Cooperį ir sugrūdo savo galvą jam į tarpkojį, bandė pertraukti Adele padėkos kalbą per „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją ir t.t.

AOP nuotr./Vitalijus Sediukas bandė palįsti po Americos Ferreros suknele
AOP nuotr./Vitalijus Sediukas bandė palįsti po Americos Ferreros suknele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius