Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis A.Graham teigia dvynių gimdymo metu vos nemirusi: prarado litrus kraujo

Žinomas modelis Ashley Graham ir jos vyras režisierius Justinas Ervinas metų pradžioje susilaukė dvynių – Romano ir Malachi. Dabar Ashley atskleidė, kad dar sausio mėnesį gimdydama berniukus neteko „litrų“ kraujo bei prarado sąmonę.
Ashley Graham
Ashley Graham / Instagram nuotr.

Leidiniui „Glamour“ A.Graham pasakojo apie jos gyvybei gimdymo metu iškilusį pavojų. Pasak modelio, gimdymas namie prasidėjo staiga paryčiais – 03:45 val. Apie jį moteris prieš tai nenumanė – galvojo, kad tai įprastas noras nueiti į tualetą. Atėjusi į vonios kambarį, Ashley pagimdė vieną iš dvynių. Pirmasis kūdikis, vardu Malachi, pasirodė kaip tik tuo metu, kai atvyko gimdyvės padėjėja.

Tuo metu antrąjį dvynį Romaną moteris pasakojo išvydusi po dviejų valandų, praleistų vonioje. Po kelias valandas trukusio gimdymo namuose moters sveikata staigiai pablogėjo. Dvynių mama miglotai prisiminė, kad tuomet kreipėsi į akušerę ir pasakė, jog „nesijaučia gerai“, bei prarado sąmonę.

„Kai pagaliau atsipeikėjau, apsidairiau aplink ir pamačiau visus, jie man vis kartojo: „Tau viskas gerai. Jums viskas gerai. Tau viskas gerai“. Jie nenorėjo man sakyti, kad praradau litrus kraujo“, – savo istorija dalijosi A.Graham.

Modelis tęsė: „Jie nenorėjo man sakyti, kad mano rankos vena vis trūkinėjo ir jie negalėjo įkišti adatos pitocinui, todėl turėjo įstatyti kateterį".

Situacijos rimtumą A.Graham ėmė suvokti, kai apsižvalgiusi aplinkui pamatė „kraują tiesiogine to žodžio prasme", ir ją tai, kas vyko, privertė išleisti „gilų, veržlų šauksmą".

Modelis teigia, kad buvo tokia silpna, jog negalėjo atsikelti ir nueiti iki lovos, todėl buvo nunešta į koridorių ir nugabenta į svečių miegamąjį, kur išbuvo ištisas keturias dienas. Savaitę modelis negalėjo vaikščioti ir beveik du mėnesius gydėsi savo bute.

Ashley, atskleisdama, kodėl nusprendė atvirai papasakoti apie tokią traumuojančią patirtį, sakė, kad „tiki sąžiningumo svarba".

Ji taip pat paaiškino, kad gimdymas pakeitė jos santykį su kūnu ir ji nori įkvėpti kitas moteris mylėti savo odą.

15min primena, kad A.Graham yra žinoma dėl savo teigiamo požiūrio į kūną propagavimą. 2015 m. ji pasirodė kaip pirmasis „Sports Illustrated" plius dydžio modelis.

Ashley ir jos vyras Justinas augina ne tik prieš pusmetį pasaulį išvydusius dvynius, bet ir dvejų metų sūnų Izaoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius