Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Jacqui Ainsley įsikraustė gyventi kartu su Guy Ritchie ir svarsto apie kūdikį

Panašu, kad po 8-erių metų santuokos su popkaraliene Madonna išsiskyręs britų režisierius Guy Ritchie vėl pasiruošęs įsileisti moterį į savo gyvenimą. Tiesa, jo nauja mylimoji, jau seniai pastebėta – labai panaši į buvusią žmoną.
Guy Ritchie
Guy Ritchie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, kartas nuo karto modeliu dirbanti 29-erių Jacqui Ainsley ir 42-ejų G.Ritchie įsikraustė gyventi kartu. Žinią žurnalistams pranešė pati J.Ainsley. Pora susipažino 2009-ųjų gegužę per draugų vakarėlį, o susitikinėti pradėjo praėjusių metų kovą.

Gražuolė taip pat prisipažino, kad norėtų susilaukti vaikų su režisieriumi. Šis turi 9-erių sūnų Rocco su Madonna.

Kaip interviu vasario mėnesio žurnalui „Tatler“ sakė J.Ainsley, ji ne tik įsikraustė į G.Ritchie namus Londone, bet ir pradėjo mokytis hebrajų kalbos, kad galėtų „asmeniškai kalbėtis“ su savo mylimuoju, kuris tapo Kabalos pasekėju dar būdamas kartu su Madonna. Su popkaraliene jis išsiskyrė prieš dvejus metus.

„Scanpix“ nuotr./Jacqui Ainsley
Jacqui Ainsley

„Gyvenu kartu su Guy. Nemanau, kad tai kažkas oficialaus, nebuvo didelių kalbų apie tai ar ko nors panašaus. Tiesiog norėjome būti kartu, visą laiką būdavau pas jį vakarais, po darbo, tad viskas išėjo natūraliai“, – šypsojosi šviesiaplaukė.

Liepą pora ilsėjosi Pietų Prancūzijoje drauge su G.Ritchie sūnumi Rocco. J.Ainsley, paklausta ar norėtų turėti savo vaikų, neslėpė tokio troškimo. „Dar nuo tada kai buvau maža mergaitė, žinau, kad noriu būti mamytė ir turėti vaikų. Šeima man labai svarbi ir, žinoma, apie tai pagalvoju. Bet kol kas esu gana jauna ir nenoriu skubinti įvykių. Noriu, kad viskas įvyktų natūraliai“, – sakė moteris. Modelis pridūrė, kad laisvalaikiu ji su G.Ritchie mėgsta veikti paprastus dalykus – būti namuose ir kartu gaminti ar kur nors ramiai pasėdėti restorane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius