Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Katie Price laukiasi penkto vaiko – apie tai ji sužinojo būdama jau šeštą mėnesį nėščia

Britų modelis Katie Price (35 m.) laukiasi penktojo vaiko – apie tai ji sužinojo būdama jau šeštą mėnesį nėščia ir yra šokiruota, praneša „The Sun“.
Katie Price
Katie Price / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Katie Price

Jauniausią sūnų Jettą modelis pagimė tik praėjusį rugpjūtį, o lapkritį dar kartą pastojo. Šis kūdikis bus antras bendras jos ir dabartinio sutuoktinio Kierano Haylerio (27 m.) vaikas.

Priešingai nei kiti keturi jos nėštumai, šio beveik nematyti, iš figūros sunku suprasti, kad ji laukiasi.

„The Sun“ skelbia, kad apie tai, jog yra nėščia, Katie Price sužinojo tik praėjusį menėsį. Tuo metu ji su visa gausia šeima atostogavo Žaliajame Kyšulyje – moteris pajuto stiprius pilvo skausmus ir pasirodė vietos gydytojui.

„Nors jie po Jetto neplanavo taip greitai turėti dar vieno vaiko, bet vis tiek yra be galo laimingi. Šios naujienos jiems buvo visiškas šokas, – pasakojo porą pažįstantis šaltinis. – Katie nėštumas jau antrajame trimestre – nėščia ji yra jau beveik šešis mėnesius ir visą tą laiką ji nė nenutuokė apie tai. Ji gimdys šią vasarą. Priešingai nei kiti keturi jos nėštumai, šio beveik nematyti, iš figūros sunku suprasti, kad ji laukiasi.“

Su striptizo šokėju Kieranu Hayleriu manekenė susituokė 2013-ųjų sausį po trumpo romano. Iš karto po vestuvių ji pasijuto nėščia, tačiau nėštumas buvo gana komplikuotas – pasigavusi pavojingą infekciją ji sūnų pagimdė dviem mėnesiais anksčiau nei turėjo. Jaunėliui Jettui šiuo metu yra vos devyni mėnesiai.

Iš ankstesnių santykių su futbolininku Dwightu Yorke'u Katie Price turi sūnų Harvey (12 m.), būdama susituokusi su dainininku Peteriu Andre ji susilaukė dar dviejų vaikų – sūnaus Junioro (9 m.) ir dukters Princess (7 m.).

„Instagram“ nuotr./Katie Price ir Kieranas Hayleris
„Instagram“ nuotr./Katie Price ir Kieranas Hayleris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius