Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Kendall Jenner ir NBA krepšininkas Benas Simmonsas apsigyveno kartu: štai jų namai

Garsiojo Kardashianų ir Jennerių klano narės Kendall Jenner (22 m.) ir NBA krepšininko Beno Simmonso (21 m.) romanas klostosi žaibišku greičiu: pranešama, kad dar visai šviežia pora nusprendė apsigyventi kartu ir jau išsinuomojo namą bendram gyvenimui.
Kendall Jenner ir Benas Simmonsas apsigyveno kartu viloje Los Andžele
Kendall Jenner ir Benas Simmonsas apsigyveno kartu viloje Los Andžele / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Šiandienos supermodelis ir Filadelfijos „76ers“ klube žaidžiantis australas susitikinėja tik nuo gegužės, bet jų santykiai jau perėjo į kitą lygmenį.

Nepaisant to, kad pati Kendall Jenner turi vilą Beverli Hilse, kainavusią jai 8,55 mln. JAV dolerių, pora nusprendė savo bendrą gyvenimą pradėti išnuomotuose namuose.

Vida Press nuotr./Vila, kurią išsinuomojo Kendall Jenner ir Benas Simmonsas
Vida Press nuotr./Vila, kurią išsinuomojo Kendall Jenner ir Benas Simmonsas

Įsimylėjėlių skonį ir poreikius labiausiai atitiko moderni dviejų aukštų vila Los Andžele, kurios mėnesio nuomos kaina – 25 tūkst. dolerių. Name yra penki miegamieji ir šeši vonios kambariai, o iš sujungtos virtuvės bei svetainės galima patekti į visiškai uždarą ir privatų kiemą.

Štai čia galite apžiūrėti įsimylėjėlių meilės lizdelį:

Na o kalbant apie žaibišku greičiu besiklostančius santykius, Kendall Jenner savo aplinkoje turi aibę pavyzdžių. Ne visi jie, beje, sėkmingi...

Štai jos sesuo Kim Kardashian su NBA krepšininku Krisu Humphriesu susižadėjo po vos aštuonių mėnesių draugystės, ir nė nesulaukę pirmųjų draugystės metinių sumainė aukso žiedus. O toji santuoka tetruko viso labo 72 dienas...

Kita Kendall sesuo Khloe Kardashian už NBA krepšininko Lamaro Odomo ištekėjo po mėnesio draugystės. Jų santuoka subyrėjo po ketverių metų.

Na o naujausias pavyzdys yra jaunesnė Kendall sesuo Kylie Jenner: su reperiu Travisu Scottu mergina draugauti pradėjo tik 2017-ųjų balandį ir vos po mėnesio pastojo. Šių metų vasarį gimė jųdviejų dukra. Nepaisant to, kad turi vaiką ir tebėra pora, jiedu po vienu stogu negyvena.

Kendall Jenner kol kas buvo vienintelė iš penkių Kardashian ir Jenner seserų, kuri dar neturi vaikų ir ilgalaikio draugo. Ir priešingai nei kitos jos seserys, savo asmeninį gyvenimą Kendall labai saugo – apie jos vaikinus žinoma tik iš įvairių šaltinių, pati ji apie savo širdies reikalus viešai nekalba ir neafišuoja savo santykių socialiniuose tinkluose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius